CEPTER JE NAJBOGATIJI ČOVEK U SRBIJI, A EVO KOLIKO ZARAĐUJE GODIŠNJE: Ima dva privatna aviona i šta radi u slobodno vreme
Foto: screenshot Youtube K1

progovorio i o supruzi

CEPTER JE NAJBOGATIJI ČOVEK U SRBIJI, A EVO KOLIKO ZARAĐUJE GODIŠNJE: Ima dva privatna aviona i šta radi u slobodno vreme

Pop kultura -

Impozantno carstvo Filipa Ceptera koje gradi više od tri decenije, prostire se na pet kontinenata, broji više od sto filijala i zapošljava oko dve stotine hiljada ljudi.

Kompanija mu donosi oko milijardu evra profita godišnje.

Madlena Cepter, Filip Cepter, ćerka, Ema Cepter
foto: Dragan Kadić

Njegova žena Madlena je osnovala prvo privatno pozorište u Zemunu pod nazivom „Madlenianum“, a takođe je poznata kao veliki dobrotvor i mecena.

- Nije mi potrebno više od pet sati sna. Tako imam više vremena za posao. Smatram da sam baš iz tog razloga i veoma uspešan - rekao je jednom prilikom Cepter i dodao:

- Kad sam napunio četrdeset godina rekao sam da ću napustiti posao i da ću se zabavljati, međutim nije tako bilo, nastavio sam i dalje da radim. Tako sam napunio četrdeset pet, pa pedeset. Sada ne planiram da napustim posao. Stalno mi nadolaze nove ideje. Ja sam čovek koji je pun nekih ideja i snova, tako da uvek radim na novim projektima.

- Imam dva aviona. Trošim dosta novca na avione. Završim dosta stvari dok letim iz jednog mesta u drugo. Moji avioni su veselih boja i svako ko leti sa mnom se iznenadi kad ih vidi. Dominiraju nijanse crvene i bež boje. Dešava se i da spavam u njima - istakao je on jednom prilikom.

Filip Cepter, Madlena Cepter
foto: Damir Dervišagić

O privatnom životu

- Ja sam jedna sasvim normalna osoba, s obzirom na moju poziciju koja nije nimalo uobičajena. Dosta vremena provodim sa svojom ćerkom, igram se sa njom i zabavljam se i kao i ostali ljudi, idem ujutro na posao a vraćam se uveče. Volim da provodim vreme sa prijateljima, obožavam italijansku i špansku kuhinju, ali volim i jela koja potiču iz Istočne Evrope.

O supruzi Madleni

- Zaista sam zadovoljan svojom suprugom. Ona je pravi perfekcionista, uvek se trudi da pruži maksimum. I ja sam takav, ali opušteniji od nje. Dosta mirnije doživljavam stvari. Volimo da usrećujemo ljude, jer smo tada i mi srećni.

Inače, magazin „Forbs“ („Forbes“) ga je 2017. godine proglasio najbogatijim čovekom u Srbiji. Njegovo bogatstvo se procenjuje na pet milijardi dolara.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

03:20

NOVAC TREBA DA RADI ZA NAS, A NE MI ZA NJEGA Kompletna analiza finansijskog eksperta UŽIVO: Iako, stopirana INFLACIJA IMA UTICAJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track