NAŠ GLUMAC SUPRUGU SMUVAO KAD JE IMALA 15 GODINA: Danas imaju sina, a mnogi ga NAPADAJU zbog romanse sa 6 godina mlađom (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jenniimartin

SAD SU U SREĆNOM BRAKU

NAŠ GLUMAC SUPRUGU SMUVAO KAD JE IMALA 15 GODINA: Danas imaju sina, a mnogi ga NAPADAJU zbog romanse sa 6 godina mlađom (FOTO)

Pop kultura -

Supruga našeg mladog glumca Uroša Jovčića i influenserka iz Španije Dženifer Dženi Martin porodila se u julu prošle godine i na svet donela sina, kojem su dali ime Olivije.

Uroš Jovčić, Dženi Martin
foto: Printscreen/Instagram

Njihova ljubav traje već 13 godina, a na ludi kamen stali su 2021. Iako se čini da su u skladnom braku, njihova ljubavna priča bila je pomalo napeta. Glumac se u svoju suprugu zaljubio kada je ona bila maloletna.

Uroš Jovčić
foto: Printscreen

Upoznali su se na snimanju filma "Montevideo, Bog te video" na Tenerifima, a Dženi je ubrzo rešila da zbog ljubavi prema Urošu dođe u Srbiju. Ipak, njihova veza nije prošla bez potresa, pa se glumac i njegova supruga i danas suočavaju sa osuđujućim komentarima.

Uroš je u to vreme imao 21. godinu, a Dženi je bila jako mlada i imala je samo 15 godina. Od tada je prošlo mnogo vremena, a ona je sada objavila TikTok u kome se vidi koliko su prošli. U tom tiktoku su dve slike, jedna u trenutku kada su se upoznali, a jedna iz sadašnjeg trenutka na kojoj poziraju sa sinom.

Uroš Jovčić
foto: Printscreen

Ispod ovog videa usledio je niz komentara, od kojih su mnogi negativni i napadaju glumca što je smuvao devojku koja još nije bila ni punoletna. "Pedofilija", "Brate, šta???", "Drži ga što dalje od osnovnih škola" i "Malo bolesno, ali slatko" bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod ovog videa.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:24

PRVI PLES MLADENACA PREKINULA TEA TAIROVIĆ: Uroš Jovčić i Dženi Martin venčali su se tajno, a evo kakvu su ŽURKU napravili! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track