EVA LONGORIJA SE POJAVILA BEZ BRUSHLATERA I TO SE JASNO VIDELO: Očajna domaćica pozirala u IZAZOVNOJ HALJINI i oduševila sve
Foto: Profimedia

FOTO

EVA LONGORIJA SE POJAVILA BEZ BRUSHLATERA I TO SE JASNO VIDELO: Očajna domaćica pozirala u IZAZOVNOJ HALJINI i oduševila sve

Pop kultura -

Glumica i producentkinja Eva Longorija ima omiljeni model haljine - toalete u zlatastoj boji, sa istaknutim okovratnikom. Dokaz broj 1.000.000 zabeležen je sinoć na dodeli Governors nagrada u Los Anđelesu. Priznanja je uručila Američka akademija nauka i filmske umetnosti.

Za početak, Eva Longorija bila je fenomenalno našminkana, šminka u toplim zemljanim tonovima parirala je jakom koloritu odeće. Haljinu krase gola leđa kao i diskretniji šlic. Ovakvu odeću možete nositi i bez brushaltera i sa ovim komadom veša. Glumica je odabrala prvu varijantu i zbog kroja haljine to je bilo nemoguće ne primetiti.

Eva Longoria
foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Izrezi sa strane su prilično veliki pa je taj detalj zaparao poglede. Eva nije pogrešila sa odabirom obuće, metalik sandale odobrili svi dobri poznavaoci mode, a frizura zaslužuje posebnu pažnju.

Eva Longorija
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Maksimalno dugačke pletenice su dosta neočekivan izbor i skroz su prokrenule modnu priču. Na prvi pogled je izgledalo kao da Eva Longorija ima glamuroznu punđu a onda su uskilkani umeci u obliku kika.

Eva Longorija
foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Pletenice spadaju u red vantrendovskih frizura, dosta su omiljene među ženama u našoj zemlji, a nose se u raznim varijantama, od onih klasičnih do ovako primetnih kakve je Eva imala.

Pletenice su i sjajno brzo rešenje kada imate malo vremena da se doterate, a odlazak u frizerski salon nije opcija. Pritom, ukalapaju se sa raznim stilovima i prilikama što ih čini još više omiljenim.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track