JEDNA IMA 26, DRUGA 31, PLIVAJU U MILIONIMA I NE MOGU DA SE SMISLE: Evo šta se krije iza SKANDALA EPSKIH RAZMERA koji trese svet
Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

evo šta se desilo

JEDNA IMA 26, DRUGA 31, PLIVAJU U MILIONIMA I NE MOGU DA SE SMISLE: Evo šta se krije iza SKANDALA EPSKIH RAZMERA koji trese svet

Pop kultura -

Smirila se bura oko Selene Gomez, Hejli i Džastina Bibera koja je buknula prošle godine, a ova 2024. donela je novu aferu u kojoj je pevačica takođe akterka, zajedno sa Kajli Džener i Timotijem Šalamemom. Otkud animozitet između njih dve i šta se krije iza skandala koji bi pevačica da umiri, ali skandal bukti?

Čitač s usana tvrdi da je Selena Gomez na Zlatnom globusu rekla Tejlor Svift i Keli Speri da je želela da se na ceremoniji fotografiše sa Timotijem Šalameom. Međutim, istog dana je izvor za People rekao da pevačice nisu o tome pričale, što je i sama Gomez poručila preko društvenih mreža: "Neeeee! Rekla sam Tejlor za dvoje mojih prijatelja koji su počeli da se zabavljaju. Nije da se to ikoga tiče".

Selena Gomez
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Njeni fanovi su u međuvremenu počeli da je brane (po običaju) pa komentarišu da je Kajli pokazala da je veoma nesigurna. Na mrežama se komentariše i da je Selena potvrdila da je prava "kraljica drame" kao i da joj nije bilo potrebno navodno ogovaranje. Inače, čim bukne "rat" između pevačice i neke druge javne ličnosti, njeni obožavaoci se ponašaju poput njenih advokata i umeju da budu veoma oštri.

Zašto je Kajli rekla "ne"

Selenino objašnjenje koje doduše nije oboreno, iako mnogi sumnjaju u tu verziju priče, nije umirilo aferu.

- Kajli se zbog nje ne oseća ugroženo, ali je zaštitnički nastrojena prema svojoj vezi sa Timotijem. Ona ga voli i neće ga pustiti. Ona zna da bi žene rado uništile ono što njih dvoje imaju - otkrio je izvor za Daily mail.

Dok ostaje otvorena opcija da Selena nije ogovorala poznati par, Kajlino ne se i dalje komentariše.

Kajli Džener
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Selena i Timoti se ljubili ... na filmu

Selena Gomez i Timoti Šalame poznaju se dugo, 2019. glumili su u ljubavnoj komediji "Kišni dan u Njujorku". Imali su i scene ljubljenja, a slike sa snimanja bile su pokrenule glasine da su u vezi da bi se saznalo da se radi o glumi.

- Selena mu je prišla samo da mu čestita na nominaciji ("Wonka") i da mu kaže koliko joj se sviđa njegov poslednji film. Iskreno je ponosna na to koliko je daleko stigao - poručio je izvor.

Selena Gomez
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Gomez u lošim odnosima sa porodicom Kardašijan - Džener

Ponašanje Kajli Džener i nije iznenađujuće s obzirom na to da su početkom 2023. bile u "sukobu".

Sve je počelo nakon što je Hejli zajedno sa Kajli i Džastin Skaj objavila video u kojem su pevale: "Ne kažem da je to zaslužio, ali Božji je tajming uvek tačan". Fanovi su prozreli nameru tvrdeći da su njih tri ismevale fotke Selene Gomez u kupaćem kostimu.

Kajli Džener
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Usledila je žustra reakcija obožavalaca, Kajli i Hejli izgubile su ogroman broj fanova na Instagramu, branile su se time da nisu prozivale Selenu ali im je retko ko poveravao. Gomez nije u dobrim odnosima ni sa Kendal Džener, a kada je gospođa Biber počela da dobija pretnje smrću, apelovala je da se sukob zaustavi.

Razmirice poznatih akterki nisu direktne, ali su i ovako indirektne prilično surove. Šta će uslediti? Zbog dobrog PR-a možda dođe i do javnog pomirenja. Ali tenzija koja se oseća i na distanci teško da će se zamaskirati.

Selena Gomez je u vezi sa muzičkim producentom Benijem Blankom sa kojim je bila na Zlatnom globusu, par se strasno ljubio poput Kajli i Šalamea.

Selena Gomez
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pevačica i Kajli Džener su među najuticajnijim mladim zvezdama, prva ima 31. a druga 26 godina kao i stotine miliona na računu. Selena se nakon nove drame povukla sa društvenih mreža sa kojih inače često odlazi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:37

Starleta Tijana Ajfon u nikad vrelijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track