NAŠEG GLUMCA MAJMUN UHVATIO ZA MEĐUNOŽJE, SNIMAK OBARA REKORDE: Prvo ga je ljubio u obraz, a onda usledilo MAŽENJE PO INTIMI!
Foto: Printscreen/Instagram

VIDEO

NAŠEG GLUMCA MAJMUN UHVATIO ZA MEĐUNOŽJE, SNIMAK OBARA REKORDE: Prvo ga je ljubio u obraz, a onda usledilo MAŽENJE PO INTIMI!

Pop kultura -

Popularni glumac Luka Raco, koji je veliku pažnju privukao ulogom u seriji "Igra sudbine" trenutno boravi na Tajlandu.

Luka je rešio da ode na dobro zaslužen odmor, a ovaj put odlučio se za egzotičnu destinaciju koja je poznata po brojnim atrakcijama. One su uglavnom vezane za neverovatnu prirodu Tajlanda, pa tamo možete jahati slonove, družiti se sa majmunima, ali i obilaziti prelepe prirodne predele.

Glumac se odlučio za druženje sa majmunima, a snimak slatkog majmuna, koji je očigledno navikao da zabavlja turiste, izazvao je pravu pometnju na društvenim mrežama. Majmun se je na video snimku pozirao sa Lukom, ljubio ga u obraz, a onda se popeo na njega, pa mu je legao u krilo, a na kraju se provukao između njegovih nogu i uhvatio ga za međunožje, što je glumca slatko nasmejalo.

Snimak je odmah objavio i u opisu dodao: "Majmunska posla", a usledio je niz šaljivih komentara, na račun ponašanja majmuna.

Inače, Luka je 2018. već boravio na Tajlandu, a čini se da mu se ova destinacija veoma dopala, te je rešio da se vrati tamo.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:13

LUKA RACO PROSLAVIO 30. ROĐENDAN! Glumac oduvao svećice, a u TORTU nećete prestati da gledate! Svuda EVRIĆI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track