UMALO GLAVU DA SLOMI, ALI FLAŠU NE ISPUŠTA: Glumica se prosula po pločniku, pukla joj čarapa, ODRALA KOLENO, morali da je dižu
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

pohvalila se na instagramu

UMALO GLAVU DA SLOMI, ALI FLAŠU NE ISPUŠTA: Glumica se prosula po pločniku, pukla joj čarapa, ODRALA KOLENO, morali da je dižu

Pop kultura -

Američka glumica i zvezda filma "Mean Girls" Rene Rep snimljena je u prilično nezgodnoj situaciji kakvu niko ne bi poželeo. Paparaci su je uhvatili baš kada je pala napuštajući studio sa snimanja emisije Stivena Kolberta, držeći u rukama flašu penušavog vina.

Dvadesetčetvorogodišnja glumica je u dobrom raspoloženju izašla iz studija u Njujorku, a onda se u jednom trenutku saplela i završila na podu i pokazala više nego što je planirala, a iz flaše nije prolila nijedna kap skupog pića.

Rene Rep
foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

U pomoć su joj pritekla dvojica muškaraca koji su je brzo podigli na noge, a ona se na kraju svojim pratiocima na svom Instagram profilu pohvalila šta joj se dogodilo.

- Pala sam pre nego što sam se napila, srećan mi rođendan - napisala je Rene uz fotografiju na kojoj se vidi da je prilikom pada pocepala i čarape. Rene je nosila kožnu jaknu sa odgovarajućom kratkom suknjom i visokim čizmama, koje nisu bile baš laskave u njenoj nesreći.

Renein pad usledio je nakon što je odala počast svom liku Regini Džordž na premijeri predstojećeg rimejka „Mean Girls” u Njujorku. Tamo je nosila crnu satensku haljinu Kristijana Sirijana, suptilno odajući počast Regini ili Rejčel Adams, koja ju je igrala u originalnom filmu iz 2004. godine.

Prvi film je privukao veliku pažnju nakon svog debija, a 2011. je izašao i nastavak napravljen za televiziju. Takođe je zasnovan na mjuziklu koji je prvi put izveden 2017. i prikazivan na Brodveju do 2020. godine, i najnovijoj verziji film će premijerno biti prikazan u bioskopima 12. januara.

(Kurir.rs/Story/A.G.)

Bonus video:

01:45

ON JE PREŽIVEO PAD SA MOTORA PRI BRZINI OD 170 KM/H! Glavom je lomio sve pred sobom, OVO SE DESILO NAKON 40 DANA KOME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track