HALTERI, DIJAMANTI I ZADNJICA U KRUPNOM PLANU: Rijana se totalno razgolitila, pa zauzela VRELE POZE, na njoj SVE PUCA (FOTO)
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

SAMA SVOJA REKLAMA

HALTERI, DIJAMANTI I ZADNJICA U KRUPNOM PLANU: Rijana se totalno razgolitila, pa zauzela VRELE POZE, na njoj SVE PUCA (FOTO)

Pop kultura -

Rijana zna kako najbolje da promoviše svoj brend donjeg veša Savage X Fenty. 35-godišnja pevačica i preduzetnica, koja je nedavno uživala na putovanju u Aspen, bila je model za pink donji veš svoje modne marke uoči lansiranja kolekcije za Dan zaljubljenih.

Majka dvoje dece pokazala je raskošni dekolte i svoju pozadinu u donjem vešu s podvezicama i roze halterima. Kosu je ostavila raspuštenu, a svoj pink izgled upotpunila je štiklama i ružem u istoj nijansi. Prstenje s dijamantima i rubinima takođe je začinilo celokupan utisak.

"Nevaljala devojka Riri daje nam svu ljubav koja nam je potrebna ovog Dana zaljubljenih", stajalo je u opisu jedne od fotografija.

Podsetimo, krajem prošle godine pevačica je rodila svog drugog sina, Riota Rouza Majersa, kog ima s dečkom ASAP Rokijem (35). Njih dvoje takođe su roditelji jednogodišnjeg RZA-e.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:15

TOTIJEVA SUPRUGA ZABORAVILA DA OBUČE DONJI VEŠ: O provokativnom izdanju Ilari Blazi bruji planeta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja