GDE JE NESTAO FATALNI BAŠTOVAN IZ "OČAJNIH DOMAĆICA" Danas ima 45 godina, a kad vidite kako izgleda, pašće vam vilica (FOTO)
Foto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

NEKAD I SAD

GDE JE NESTAO FATALNI BAŠTOVAN IZ "OČAJNIH DOMAĆICA" Danas ima 45 godina, a kad vidite kako izgleda, pašće vam vilica (FOTO)

Pop kultura -

Američkog glumca Džesija Metkalfa mnogi pamte po ulozi zgodnog baštovana Džona Roulanda i ljubavnika čuvene Gabrijele Solis, koju je tumačila Eva Longorija u seriji "Očajne domaćice".

Serija se emitovala od 2004. do 2012, ali on ju je napustio 2009, nakon što se pojavio u samo 30 epizoda.

Džesi Metkalf, Eva Longorija, Očajne domaćice
foto: ABC Collection / Everett / Profimedia

Džesi je glumio mladog baštovana s kojim je Gabrijela varala svog muža Karlosa, a za Džesijem su tada uzdisale mnoge žene koje su gledale seriju.

Njegova poslednja veza bila je s Korin Džejmi-Li Kalf, a bliski izvori rekli su da se veza raspala jer su zaključili da je neće podići na viši nivo.

Pre nje Džesi je čak bio i veren s Karom Santanom i s njom je bio u vezi 10 godina. Međutim, njihova veza se raspala kad je počela pandemija. Kružile su priče da ga je prevarila sa starijim bratom Džareda Leta, Šenonom Letom, ali te priče nikad nisu potvrđene.

U septembru prošle godine glumca su fotografi uhvatili dok je na večeru vozio mlađanu manekenku Džosi Kanseko, a postoji li među njima nešto više, još se ne zna.

Inače, Longorija se nedavno prisetila snimanja s Džesijem, te je otkrila da on zapravo nije bio prvi izbor. Naime, on je glumio tinejdžera, a ona udatu ženu.

"Nije prvobitno trebalo da glumi baštovana. Trebao je jedan mlađi dečko, ali su uzeli Džesija jer je imao 25 godina. Imao je 25 godina i glumio je 16-godišnjaka, a ja sam imala 27 godina i glumila sam 40-godišnjakinju. On i ja smo bili gotovo istih godina i s njim sam imala bolju hemiju na setu", rekla je.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

01:40

Igračke nekada i sad: Najvažnije je da ne budu rodno obeležene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track