JEDNU JE BRUTALNO OSTAVIO, A DRUGA MU JE UNIŠTILA KARIJERU: Slavni glumac uvek ljubio najlepše, a sreću našao sa 34 GODINE MLAĐOM
Foto: Profimedia

sve dođe na svoje

JEDNU JE BRUTALNO OSTAVIO, A DRUGA MU JE UNIŠTILA KARIJERU: Slavni glumac uvek ljubio najlepše, a sreću našao sa 34 GODINE MLAĐOM

Pop kultura -

Redatelj i glumac Mel Gibson je nedavno proslavio svoj 68. rođendan, ali svetski mediji pišu o sve komplikovanijem zdravstvenom stanju slavnog glumca. Naime, pre samo mesec dana glumac je viđen sa gipsom na ruci, dok je juče viđen kako ima gips na nozi.

mel gibson
foto: profimedia

Ovom prilikom ga je pratila ćerka koja mu je pomagala da sedne i ustane iz automobila. Glumac je otežano koračao, a stranim medijima nije davao infromaciju šta mu se dešava i zašto je imao dve ozbiljne povrede u kratkom vremenskom periodu.

Iza sebe ima zavidnu glumačku karijeru, iako su ga u privatnom životu često pratili brojni skandali. Naime, glumac je u braku sa Robin Mur Gibson proveo 26 godina, a par je imao sedmoro dece. Iako je stekao ogromnu svetsku slavu i popularnost, glumac nije znao kako da štedi, pa je njega i njegovu porodicu uglavnom izdržavala supruga, koja je radila kao medicinska sestra.

Zbog svega se par konačno rastao 2009. godine, a Mel je svojoj bivšoj supruzi platio 400 miliona dolara, što je u to vreme bio jedan od najskupljih razvoda u istoriji. U aprilu iste godine, Gibson se prvi put pojavio na crvenom tepihu u društvu ruske manekenke Oksane Grigorijeve. Iste godine dobili su ćerku Luciju, ali njihova sreća nije potrajala.

Miloš Avramović, film Južni vetar, Miloš Biković, Hristo Šopov, Mel Gibson
foto: Profimedia

Naime, Oksana ga je optužila za fizičko i seksualno zlostavljanje, a snimci Mela kako viče i vređa Oksanu završili su na internetu i odjednom je karijera tog vrhunskog glumca počela naglo da se urušava. Pokrenuta je istraga kako bi se utvrdilo da li je on zaista odgovoran za zlostavljanje, a zabranjeno mu je i približavanje ćerki.

Posle nekoliko meseci medijskog linča, Gibson je priznao da je Oksani zaista rekao sve te gadosti, ali je primetio i da su izvučene iz konteksta.

Mel Gibson
foto: Profimedia

„Morate shvatiti da je to bio trenutak besa dok sam pokušavao da se izvučem iz izuzetno nesrećne i nezdrave veze. Ono što sam rekao nije odraz mojih vrednosti ili mog karaktera", objasnio je tada Mel. U avgustu 2011. konačno je postignut dogovor sa Oksanom. Glumac joj je platio 750 hiljada dolara, a dobila je i vilu u Kaliforniji.

Tri godine nakon završetka te paklene sudske bitke, Mel se zaljubio u spisateljicu Rosalind Ros, sa kojom je 2017. dobio deveto dete, sina Larsa. Navodno je 32-godišnji scenaristkinja uspela da izbavi Mela iz pakla alkoholizma, kojem je bio sklon od ranih tinejdžerskih dana.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

01:21

MEL GIBSON STIŽE U BEOGRAD! Goran Vesić na Kurir tv NAJAVIO: FEST će otvoriti ZVEZDA veća od Krejga! Sprema se VELIKO IZNENAĐENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track