HOLIVUDSKI GLUMAC ZGROZIO PLANETU: Potpuno ALJKAV izašao na ulicu, pa uradio NAJJEZIVIJU moguću stvar! Javnost u neverici (FOTO)
Foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NIJE MU PRVI PUT

HOLIVUDSKI GLUMAC ZGROZIO PLANETU: Potpuno ALJKAV izašao na ulicu, pa uradio NAJJEZIVIJU moguću stvar! Javnost u neverici (FOTO)

Pop kultura -

Američki glumac Gari Bjusi (79) zgrozio je javnost nakon što su njegove fotografije kako urinira na ulicama Malibua obišle svet. Gari je bio u pomalo zapuštenom izdanju, nosio je široku trenerku i šarenu košulju, kačket, a na nogama papuče. Kada je zapazio fotografe, nasmešio se.

Ovo nije prvi puta da je glumac 'uhvaćen na delu' dok urinira u javnosti. U avgustu 2022. godine snimljen je kako sedi na klupi u parku u Malibuu spuštenih pantalona.

- O bože, šta se njemu dogodilo - napisao je korisnik na Tviteru.

- Gari često sedi na klupi ispred svoje kuće kako bi meditirao i gledao okean. Naša jedina pretpostavka je da je, s obzirom na svoje godine, shvatio da ne može na vreme da dođe do kupatila, što objašnjava šta se dogodilo na videu na kojem je on na klupi - objasnio je tada njegov potparol za Page Six.

Gari Bjusi
foto: AGEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Gari je pre dve godine prijavljen za seksualno zlostavljanje, ali sve optužbe je oštro demantovao.

- Nije se ništa dogodilo. Interakcija s dvema ženama trajala je manje od 10 sekundi. To je sve laž. One su izmislile priču - ispričao je glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima "Smrtonosno oružje" i "Pod opsadom".

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track