GOLE GRUDI, PERVERZNE GAĆICE, BIZARNE PANTALONE: Svojim izdanjem su počinile MODNI ZLOČIN, a evo ko je poneo titulu NAJNAKARDNIJE
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia, uan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

nisu se proslavile svojim kombinacijama

GOLE GRUDI, PERVERZNE GAĆICE, BIZARNE PANTALONE: Svojim izdanjem su počinile MODNI ZLOČIN, a evo ko je poneo titulu NAJNAKARDNIJE

Pop kultura -

Na sinoćnoj dodeli Critics Choice nagrada u Los Anđelesu, koje dodeljuju kako i ime kaže kritičari odnosno novinari i to najboljim televizijskim i filmskim ostvarenjima, bilo je dosta modnih promašaja, i ogroman broj poznatih zvanica. Loš stil se lako prepozna baš kao i onaj dobar. Na listi su zvezde koje često beleže modne kikseve. Ali ima i iznenađenja.

Pevačica Bili Ajliš očekivano je priredila modni kiks. Muzička zvezda ume da uspešno pomeri granice u modi, ali u poslednje vreme to čini uopšte ne mareći za standarde stila što naravno ima cenu.

Bili Ajliš
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna Džulijan Mur pojavila se u Valentino ljubičastoj haljini, top izreza sa ogromnim zlatnim ukrasom. Njeno izdanje našlo se na pojedinim negativnim modnim listama jer dosta odudara od njenog modnog manira i za razliku od njenih prethodnih izdanja ne dopada se većini modne publike.

Džulijan Mur
foto: ©AFF/OA/Steven Bergman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Džulijan Mur povukla je neočekivani potez, odvažila se da još više eksperimentiše, i daleko je od čistog promašaja naročito u poređenju sa stajlinzima s ove liste.

Glumica Ešli Madekve želela je da izgleda originalno i provokativno, sa stilom. Nije uspela u tim namerama.

Ešli Madekve
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zvezda "The Office" Melora Hardin ponela je rizičan animal desen i iskombinovala ga baš kako ne treba, sa upadljivom košuljom potrudivši se da pokaže bruhalter. Često zvuči ako fraza, ali je ovaj put adekvatan izraz - "manje je bolje".

Producentkinja Peri Nemirof nosila je pomalo bizarne pufnaste pantalone u kombinaciji sa jednostavnom majicom i tregerima. Daleko je ovo od izdanja za crveni tepih.

Peri Nemirof
foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Vanesa Morgan nosila je haljinu od tila koja podseća na davno zaboravljene toalete koje inače nikada nisu bile na strani dobrog stila. Modno izdanje nije popravila ni hit crvena boja, koja je dominirala dodelom pored bele i crne odeće.

Zvezda serije "Monk" Trejlor Hauard zabeležila je možda i najgore izdanje pojavivši se u providnoj asimetričnoj haljini koja je razotkrila njene grudi i crni veš. Apsolutan kisk!

Trejlor Hauard
foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Rediteljka filma "Barbie" Greta Gervig nije uspela da sinoć modno zablista u glomaznoj haljini koja ju je progutala. Ispratila je pritom dva trenda - trend crvene i bele boje.

Greta Gervig
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bel Pauli pojavila se sa pufnastom suknjom sakoom koji krase pufnasti detalji i leptir mašnom. Neuspela ideja za originalnim stjlingom na delu!

Bel Pauli
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na listi negativnih izdanja jeste i stajling Ejmi Šerman Paladino i Alison Oliver kao i haljina glumice i reperke Akvafine koja je bila odevena u viktorijanskom stilu.

Rediteljka Tazbah Čavez bila je među poznatim gošćama koje su nosile svetlucave haljine, ali nažalost u grupi loših izdanja za razliku od haljine Rozamund Pajk.

Rozamund Pajk
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Brit Marling primer je da dizajn ne treba da "nosi" vas već da važi obrnuto. Voditeljka Kelti Najt koja je na Zlatnom globusu izgubila dijamant iz prstena, nosila je nezgrapnu odeću koja ne može da se opravda ni iz jednog ugla.

Bilo je promašaja i među muškim zvanicama - primer su: Takasi Jamazaki, Den Levi, Kolman Domingo i Kris Perfeti koji su težili originalnom stilu, ali nisu bili najuspešniji u tome.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track