URNEBESNA REAKCIJA RAJANA GOSLINGA NA OSVOJENU NAGRADU: Njegove grimase pokorile internet, svi VRIŠTE OD SMEHA (VIDEO)
Foto: The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

HIT

URNEBESNA REAKCIJA RAJANA GOSLINGA NA OSVOJENU NAGRADU: Njegove grimase pokorile internet, svi VRIŠTE OD SMEHA (VIDEO)

Pop kultura -

Sezona dodela filmskih nagrada je u punom jeku, a juče je održan popularni Critics Choice Awards u Barker Hangeru u Santa Moniki u Kaliforniji. Među nagrađenima ponovo se našao i film "Barbi", a osim što je dobio nagradu za najbolju komediju, nagrađena je i pesma "I'm Just Ken" iz filma.

Rajan Gosling
foto: The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pesma o tužnom životu Kena koji nikako ne može da dopre na mesto koje zaslužuje u Barbi svetu donosi i razna prenesena značenja, a vrednost ovih zaraznih stihova prepoznali su kritičari američko-kanadskog društva (CCA), te pesmu nagradili pobedom u kategoriji najbolje pesme.

@dailymail Ryan Gosling's hilarious confused reaction to his Barbie track I'm Just Ken winning Best Song at the Critics Choice Awards went viral on Sunday. #fyp #imjustken #ryangosling #criticschoiceawards #meme ♬ original sound - Daily Mail

Međutim, nakon što je pročitano da je pesma osvojila nagradu, izvođač pesme i zvezda filma, Rajan Gosling, nije mogao da veruje. Njegova urnebesna zbunjena reakcija ubrzo je postala viralna, a čini se da će uskoro postati i mim. Na scenu su izašli tekstopisci Mark Ronson i Endru Vajat i primili nagradu, a Gosling je sve pratio sa svog mesta u publici u neverici gledajući ceremoniju.

Rajan Gosling, Barbi
foto: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Stvorio je novi mim", "Bio je zbunjen kao i mi", "Još se smejem ovom izrazu lica", "On je pravi Ken", "Probudi se, stigla je nova reakcija Rajana Goslinga", bili su samo neki od oduševljenih komentara na glumčevu reakciju na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

05:01

KURIR NA SARAJEVO FILM FESTIVALU: Nečista krv oduševila prisutne, večeras dodela nagrada, sutra premijera filma Toma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track