"ODNOS NAM TRAJE I PO 7 SATI" Ostavio ženu i dvoje dece zbog njene NAJBOLJE PRIJATELJICE, pa celom svetu izneo DETALJE IZ KREVETA
Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZAPOČELI VEZU SKANDALOM

"ODNOS NAM TRAJE I PO 7 SATI" Ostavio ženu i dvoje dece zbog njene NAJBOLJE PRIJATELJICE, pa celom svetu izneo DETALJE IZ KREVETA

Pop kultura -

Pevač Sting (72) i njegova supruga Trudi Stajler (69) često u javnosti ne mogu da se suzdrže od zagrljaja i razmenjivanja nežnosti, što je u oktobru prošle godine bio i slučaj na premijeri filma "Posso Entrare? Oda Napulju".

Sudbonosno "da" izgovorili su pre 30 godina, a mnogi se još uvek sećaju skandala koji je obeležio početak njihove veze.

Sting, Trudi Stajler
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sting je pre Trudi bio u braku s glumicom Fransis Tomelti od 1976. do 1984, a zajedno su dobili dvoje dece. Trudi je tada bila komšinica i najbolja prijateljica njegove supruge, a u trenutku započinjanja afere njegova supruga Fransis tek je rodila njihovo dijete.

Sting, Trudi Stajler
foto: Larry Busacca / Getty images / Profimedia

"Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili još dece. To je naša priča", rekla je Trudi jednom prilikom. Inače, Sting je u braku s bivšom suprugom dobio dvoje dece, dok ih s Trudi ima četvoro.

U jednom od ranijih intervjua frontmen benda "The Police" podelio je i intimne detalje iz spavaće sobe, pa priznao kako sa suprugom praktikuje tantrički seks koji traje i po sedam sati.

Trudi Stajler, Sting
foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

"Ideja tantričkog seksa temelji se na duhovnom činu. Ne znam koji je čistiji ili bolji način pokazivanja ljubavi dvoje ljudi", izjavio je Sting i kasnije objasnio da u tom vremenu odlaze i na večeru i u bioskop.

Poznati muzičar danas najviše vremena provodi sa suprugom u porodičnoj kući u Engleskoj.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track