TANJA BOŠKOVIĆ POSTALA BAKA: Odmah otputovala u Ameriku da vidi UNUČE! Sin joj godinama živi VAN SRBIJE, a evo čime se bavi
Foto: Kurir televizija

LEPE VESTI

TANJA BOŠKOVIĆ POSTALA BAKA: Odmah otputovala u Ameriku da vidi UNUČE! Sin joj godinama živi VAN SRBIJE, a evo čime se bavi

Pop kultura -

Istaknuta srpska glumica Tanja Bošković dobila je unuče, s obzirom na to da je njen sin Đorđe dobio prvo dete.

Tanja je ubrzo po saznanju da je postala baka otputovala u Ameriku kako bi videla unuče budući da njena snaja i sin tamo žive.

Đorđe već godinama živi i radi u Americi, sa svojom devojkom, sada i ženom, Katarinom.

Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić

Tanja je sina Đorđa dobila u braku sa čuvenim rediteljem Dejanom Karaklajicem, sa kojim ima ćerku Lanu.

Boškovićeva je jednom prilikom govorila o želji da postane baka, a sada joj se to i ispunilo:

- Uzdam se u Boga da će se to desiti. Biću posvećena baka, ali ako mi budu tražili da budem. Neću biti od onih baba koje se naturaju svojoj deci. I nisam im naporna s pitanjima kada će dobiti dete. Da biste bili u dobrim odnosima sa svojom decom i roditeljima, ne pitajte ih mnogo (smeh) - kazala je Tanja, dok je njen bivši suprug Dejan Karaklajić govorio o sinu Đorđu, koji se u Americi dosta mučio kako bi uspeo tamo da zasnuje porodicu:

Dejan Karaklajić
foto: Nemanja Nikolić

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je jednom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet za komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi. Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

Đorđe Karaklajić
foto: Privatna Arhiva

- Snajka radi kao anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre - zaključio je otac Dejan.

(Kurir.rs/ Informer/ L. S)

Bonus video:

05:03

TANJA BOŠKOVIĆ NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE Pričalo se da je u svađi sa Zlatom Numanagić, ona joj se JAVNO OBRATILA I RASPLAKALA JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track