MUŽU NABILA ROGOVE S KOMŠIJOM DOK JE KUKALA DA NE MOŽE DA ŽIVI OD 129.000 $ ALIMENTACIJE: Nakon burnog razvoda isplivala istina
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NASTAVILA DALJE

MUŽU NABILA ROGOVE S KOMŠIJOM DOK JE KUKALA DA NE MOŽE DA ŽIVI OD 129.000 $ ALIMENTACIJE: Nakon burnog razvoda isplivala istina

Pop kultura -

Bivša supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner, zvanično je nastavila dalje nakon njihovog turbulentnog razvoda.

49-godišnja dizajnerka torbica pronašla je novu ljubav s finansijerom Džošom Konorom, koji je bio komšija i prijatelj bivšeg para, saznaje magazin People.

"Džoš je u početku bio samo prijatelj", rekao je njen prijatelj i dodao: "Kristin voli da se druži s njim. On je razvedeni otac i razume kroz šta ona prolazi."

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom na to da su oboje prošli slične životne situacije, zbližili su se dok su sve češće razgovarali "o okeanu i životu na plaži".

"To je nešto što Kristin čini srećnom", dodao je prijatelj.

U julu su Konor i Baumgartner zajedno bili na odmoru na Havajima dok su ona i Kostner još bili upleteni u gorku brakorazvodnu parnicu. Na paparaco fotografijama je moglo da se vidi kako zajedno šetaju plažom, ali izvor je negirao da su tada bili u ljubavnoj vezi.

"Oni su već godinama dobri prijatelji", rekao je izvor.

Otprilike mesec dana kasnije, 68-godišnja zvezda filma “Telohranitelj” tvrdila je na sudu da mu je “novi dečko” bivše supruge dao 20.000 dolara u gotovini, te je dodao da ne bi trebalo da joj plaća više od 129.000 dolara mesečno za alimentaciju s obzirom na njenu finansijsku situaciju.

Kristin Baumgartner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, Baumgartner i njen advokat negirali su da se zabavljala s Konorom tokom njenog svedočenja na sudu.

Podsetimo, Kostner i Baumgartner, koji zajedno imaju troje dece, konačno su se razveli u septembru. Iako su detalji sporazuma ostali tajna, izvori su rekli da će iz braka izaći bogatiji nego što je to bilo najavljeno predbračnim ugovorom.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

“Kevin i Kristin Kostner došli su do prijateljskog i dogovorenog rešenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak”, podelili su predstavnici bivšeg para u zajedničkoj izjavi za Page Six.

Kevin Kostner navodno je nakon toga počeo da se zabavlja s pevačicom Džuel.

(Kurir.rs/ People/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track