OVO JE BOLNICA GDE JE OPERISANA KEJT MIDLTON Vilijam ODLOŽIO sve obaveze zbog princezinog stanja, a sumnja se da je OZBILJNO FOTO
Foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

oporavak će potrajati

OVO JE BOLNICA GDE JE OPERISANA KEJT MIDLTON Vilijam ODLOŽIO sve obaveze zbog princezinog stanja, a sumnja se da je OZBILJNO FOTO

Pop kultura -

Kejt Midlton primljena je juče u londonsku bolnicu zbog planirane operacije abdomena. Hospitalizacija će trajati 10 do 14 dana, a oporavak dva do tri meseca. Saopštenja je objavila danas Kensingtonska palata. Šta se zna o zdravstvenoj ustanovi gde boravi princeza od Velsa? Njeno zdravstveno stanje očekivano je uticalo na princa Vilijama i njegove službene dužnosti.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton nalazi se u The London Clinic u Merilebonu, oporavak će nastaviti u svom domu u Vindzoru u Berkširu. Kako piše Daily mail, podrazumeva se da uzrok bolesti nije kancerogen.

Bolnica svetske klase

Bolnica gde se nalazi Kejt Midlton smeštena je inače na uglu ulica Devonshire Place i Marylebone Road u centru Londona, najveća je nezavisna privatna bolnica u Velikoj Britaniji.

Na sajtu ove ustanove navodi se sledeće: "Naša bolnica utemeljena je na načelima pružanja izvrsnosti na jednom mestu i od svojih početaka pre skoro 100 godina, posvećeni smo kreiranju timova stručnjaka uz podršku medicinskih resursa svetske klase.

Kejt Midlton
foto: Lucy North / PA Images / Profimedia

Ulažemo u nove tehnologije i ponosni smo što smo deo zajednice bolnica svetske klase koja London čini svetski poznatim centrom za medicinsku negu.

Londonska klinika deluje i kao dobrotvorna organizacija. To znači da neprestano ponovno ulažemo u istraživanje, obrazovanje i inovacije koje omogućavaju poboljšanje života naših pacijenata i šire zajednice.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Radimo zajedno kao jedno kako bismo pružili potpuniju vrstu nege, u srcu Londona. Ponosimo se jedinstvenim iskustvom pacijenata i kvalitetom nege koju pružamo u The London Clinic, što našu bolnicu izdvaja od ostalih".

Vilijam će brinuti o deci, reakcije na vest o zdravstvenom stanju Kejt Midlton

Kensingtonska palata objavljivaće novosti o Kejt Midlton u skladu sa potrebama. Princeza je zamolila za razumevanje javnosti, pre svega zbog njene dece, njena želja je da podaci o njenom zdravstvenom stanju ostanu privatni, piše Daily mail.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lekari savetuju da oporavak Kejt Midlton potraje dva do tri meseca. Princ od Velsa će zato odložiti i brojne angažmane jer će brinuti o deci, a neće obavljati službene dužnosti dok mu je supruga u bolnici. Neće obavljati službene dužnosti ni neposredno nakon što se Kejt vrati kući. Kraljevski službenici dostaviće revidirani raspored obaveza za Vilijama.

Očekivano, ni Vilijam ni Kejt neće putovati u inostranstvo narednih meseci. Neizvesno je planirano putovanje čuvenog para u Rim, koje je bilo zazakano za proleće.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

"Želim princezi od Velsa brz oporavak nakon operacije abdomena. Ne znamo detalje, ali očitgledno je da je ovo ozbiljno jer će biti u bolnici dve nedelje i treba joj do tri meseca da se oporavi", rekao je stručnjak za dvor Fil Dampijer.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:26

Cetinje, opsta Bolnica Danilo pokrivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track