OVAKO JE IZGLEDALO POSLEDNJE POJAVLJIVANJE KEJT MIDLTON U JAVNOSTI: Zbog jedne stvari mnogi su naslutili da NEŠTO NIJE U REDU FOTO
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

VRATIĆE SE SVOJIM DUŽNOSTIMA TEK NAKON USKRSA

OVAKO JE IZGLEDALO POSLEDNJE POJAVLJIVANJE KEJT MIDLTON U JAVNOSTI: Zbog jedne stvari mnogi su naslutili da NEŠTO NIJE U REDU FOTO

Pop kultura -

Vest da je Kejt Midlton završila na abdominalnoj operaciji iznenadila je svet. Kako je objavljeno, zahvat je bio planiran, a Kejt ćemo videti tek nakon Uskrsa.

'Princeza od Velsa ceni interes koji će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumeti njenu želju da održi što je više moguće normalnosti za svoju decu; i želi da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni', stoji u objavi palate.

'Kensingtonska palata će stoga pružati ažurirane informacije o napretku Njenog Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije koje se mogu podeliti', dodaje se u izjavi.

Kejt Midlton
foto: King Charles, Queen Camilla, Prince William of Wales, Catherine Princess of Wales

'Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da otkaže svoje nadolazeće angažmane. Raduje se što će se vratiti što je pre moguće', zaključili su iz palate.

Nakon te objave, mnogi su proverili kad su poslednji put videli Kejt, a iz toga se dalo prozreti da se nešto događa. Ispostavilo se da se u decembru samo četiri puta pojavila u javnosti, a poslednji put je to bilo na sami Božić.

Kejt Midlton
foto: Chown Pettitt-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tada se pridružila kraljevskoj porodici u njihovoj tradicionalnoj šetnji na božićnu misu u Crkvi Svete Marije Magdalene.

Princeza od Velsa je 8. decembra bila domaćica koncerta božićnih pesama u Vestminsterskoj opatiji, gde su joj se pridružili brojni članovi kraljevske porodice - uključujući i njenu decu.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Tri dana ranije na tradicionalnom prijemu za članove diplomatskog zbora u Bakingemskoj palati, Kejt je ostavljala bez daha u ružičastoj haljini Dženi Pekam i s tijarom na glavi.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Istog dana Kejt je otvorila novu jedinicu dnevne hirurgije u dečijoj bolnici Evelina London.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

01:23

ŠIROKO RASPROSTRANJENA BOLEST U NOVOM PAZARU: Pacijenti sa istim simptomima, ZNA IM SE STANJE! Infektolog: Može biti masovnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track