VELIKI NAPAD NA BRITANSKI DVOR: Svet proziva Kejt, Vilijama i Čarlsa! Vesti o operacijama razbesnele Britance! Evo šta se dešava
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

svi ih napadaju

VELIKI NAPAD NA BRITANSKI DVOR: Svet proziva Kejt, Vilijama i Čarlsa! Vesti o operacijama razbesnele Britance! Evo šta se dešava

Pop kultura -

Nakon vesti da će Kejt Midlton ostati u londonskoj bolnici 10 do 14 dana kao i da će njen oporavak trajati dva do tri meseca i da će princ Vilijam zbog toga odložiti službene dužnosti, pa brinuti o njoj i deci, ali na kraju i vesti da će kralj Čarls III imati kraću pauzu od javnih angažmana, nakon što će uskoro biti podvrgnut operaciji zbog uvećane prostate, britanski dvor našao se na udaru kritika na društvenim mrežama.

Na internetu govore da su Kejt Midlton princ Vilijam i kralj Čarls "lenji", a kako piše Daily mail, to ističu antimonarhisti i trolovi. Na Tviteru neki kažu da Kejt "glumi žrtvu" i da je "operaciju preokrenula u svoju korist", aludirajući se na to što se o tome intenzivno piše.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Pre ovih komentara princ Vilijamm odlučio je da pauzira sa službenim dužnostima sve dok se njegova supruga ne oporavi. Kejt će tokom oporavka u Vindzoru pomagati i njeni roditelji Kerol i Majkl Midlton kao i sestra i brat Pipa i Džejms Midlton.

Republikanska antimonarhistička grupa na Tviteru piše sledeće:

- Mogli bi svi da budemo bolesni od morbila šest meseca i da i dalje imamo više angažmana nego prošle godine.

Izvršni direktor te grupe Grejem Smit tvitao je: "Muškarac posećuje ženu u bolnici. Ogromna stvar ako je istina".

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Drugi kritičar poručuje:

- Treba li da mu aplaudiramo? PR spin kojim se očajnički želi da se princ Vilijam prikaže kao predani muž i otac koji žonglira sa brigom o deci i brigom o ostalim stvarima dok ima vojsku ljudi koji ga podržavaju i nema nikakvih finansijskih briga zbog odlaganja obaveza, pa može da ostane kod kuće.

Saznalo se danas da je princ Hari o stanju svog oca saznao preko medija pa onda preko Bakingemske palate, on i Megan Markl se ne oglašavaju povodom dvostruke krize na dvoru, Hari bi danas trebalo da učestvuje na Living Legend of Aviation dodeli nagrada u Kaliforniji, domaćin svečanosti je Džon Travolta koji je pre više decenija izveo senzacionalni ples sa princezom Dajanom. Na ovom događaju biće obeležen i njegov rad u Invictus Games Foundation. Ne zna se da li će princ i Megan Makrl prisustvovati tome.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track