HARI SE PROVODI, NA BOLESNOG OCA NE MISLI: Princ prvi put u javnosti nakon vesti o stanju Kejt i Čarlsa, evo šta je radio (VIDEO)
Foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SAVETUJU MU DA ODE U BRITANIJU

HARI SE PROVODI, NA BOLESNOG OCA NE MISLI: Princ prvi put u javnosti nakon vesti o stanju Kejt i Čarlsa, evo šta je radio (VIDEO)

Pop kultura -

Princ Hari viđen je u javnosti prvi put nakon što su svet zabrinule vesti o zdravstvenom stanju kralja Čarlsa i Kejt Midlton. Iako se o njima nije oglašavao, Hari je počast odao jednom drugom članu porodice, svojoj majci, princezi Dajani.

Naime, Hari je prisustvovao gala-večeri u Los Anđelesu, gde je primio nagradu za živu legendu vazduhoplovstva zbog svog letačkog iskustva u vojsci.

Nagradu je na bini preuzeo od glumca Džona Travolte koji se svojevremeno družio s princezom Dajanom, a on se na dodeli i prisetio i spomenuo njihov ples u Beloj kući 1985.

''Imao sam samo godinu dana kad si plesao s mojom mamom u Beloj kući, a pogledaj nas sada'', rekao je Hari Travolti.

Na događaj je princ stigao bez supruge Megan Markl, a kako pišu strani mediji, ona je ostala kod kuće jer su im se deca razbolela.

princ Hari
foto: KarlLarsenPRphotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A u lošem zdravstvenom stanju trenutno je i Harijev otac i snaja što njega, čini se, baš i ne brine previše.

Nakon njegovog izlaska stručnjaci su se brzo javili, a novinarka Andžela Molard rekla je kako bi Hariju bilo pametno da se zaputi u Britaniju.

''Ako je pametan, uskočiće u avion i odleteti u Ujedinjeno Kraljevstvo. Neće se žaliti na sigurnost ili gde bi mogao da odsedne, ali će biti čovek koji - poput hiljada ljudi širom zemlje svaki dan – odluči da bude sa svojom porodicom usred njihovih izazova'', rekla je.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track