DAJANU, IZMRCVARENU OD PAKLENOG POROĐAJA TERALI SU DA UZ OSMEH POKAZUJE HARIJA: Reakcija kralja Čarlsa puna GAĐENJA izazvala HAOS!
Foto: John Shelley Collection / Avalon / Profimedia

FOTO

DAJANU, IZMRCVARENU OD PAKLENOG POROĐAJA TERALI SU DA UZ OSMEH POKAZUJE HARIJA: Reakcija kralja Čarlsa puna GAĐENJA izazvala HAOS!

Pop kultura -

Nakon što se saznalo da je Kejt Midlton imala operaciju abodmena, sve je iznenadilo i to da je i sam kralj Čarls imao problema, kako će se kasnije ispostaviti, zbog uvećane prostate.

Kralj je o tome progovorio javno upravo kako bi apelovao na muškarce da se redovno proveravaju, a navodno je vesti o poljuljanom zdravstvenom stanju njegov otuđeni princ Hari saznao iz medija.

princ Čarls, princeza Dajana
foto: Printscreen YouTube

Kako je pisao Daily Mail, jednostavno se desilo da su informacije sa dvora bile "presretnute" te je su dospele do tabloida pre nego do princa.

Da li u tim pričama ima istine - ne znamo. Ali, interesantno je da veliki broj ljudi, uglavnom oni koji vole Harija, komentarišu da je "kralja konačno stigla karma za sve što je radio Dajani, ali i mlađem sinu, od momenta kada se rodio".

Ovde se konkretno mislilo na Čarlsov šok kada je prvi put video Harija. Podsetimo, Hari je došao na svet davne 1984. godine 15. septembra, a tom prilikom ispred bolnice u Londonu okupili su se novinari i fotoreporteri strpljivo čekajući izlazak Ledi Di i novorođenog princa.

Princeza Dajana je, kao i mnoge članice kraljevske porodice, bila primorana da malo nakon porođaja, "full" sređena, našminkana i na visokim potpeticama, stoji duže vreme sa novorođenom bebom, pokazujući je "svetu", ali ono što je bilo poražavajuće bila je reakcija njenog supruga.

Tada princ Čarls je bio sve samo ne euforičan kakvi su inače roditelji kada stigne prinova u porodicu. Umesto toga, bio je nervozan i namršten, a Dajana nije skidala pogled sa bebe.

Seli su u autmobil i zaputili se ka palati, a tek se pre nekoliko godina saznalo šta je bila istina iza svega toga. Dajana je imala samo 23 godine kada je postala majka po drugi put, ali njen brak je bio tada sve samo ne sjajan. Hari je bio čudo za koje se nadala da će ih ponovo zbližiti. Međutim, umesto da to bude jedan od najsrećnijih dana u njenom životu, rođenje princa pretvorilo se u čisto poniženje.

Dečak, pa još sa riđom kosom

Nije tajna da je Čarls želeo da dobije ćerku. Svojevremeno je i sam to priznao kada se rodila princeza Šarlot, a on nije skrivao oduševljenje. Međutim, Dajana je 9 meseci svakodnevno slušala kako je devojčica jedini izbor, iako je osećala da nosi još jednog dečaka, ali je informacije čuvala u strahu od njegove reakcije.

Izuzetno težak porođaj trajao je čak 9 sati, a najšokantnije od svega bila je Čarlsova reakcija kada je ugledao Harija:

"Au, dečak je, i još ima riđu kosu", rekao je, a kasnije i aludirao da Hari možda i nije njegov.

Nakon što ih je pokupio iz porodilišta, ostavio ih je u Palati i otišao da igra polo. Sve to Dajani je slomilo srce. I da je najgora na svetu, a nije, takvo ponašanje niko nije zaslužio.

- Nešto je u meni umrlo tog trenutka. Hari je došao u već razoren brak i sve je išlo samo nizbrdo - rekla je svojevremeno nikad prežaljena princeza. Još šokantniji podatak je taj da je Čarls na krštenju malog Harija prišao Dajaninoj majci i rekao: "Baš smo razočarani, nadali smo se devojčici", a njena majka bila je užasnuta takvim neumesnim komentarom.

Zbog ove situacije koja, ma koliko da to želi kralj Čarls, neće biti zaboravljena, sada mnogi likuju što je Hari hladniji prema ocu i poručuju da se "sve vraća i sve plaća pre ili kasnije".

(Kurir.rs/Wanted/A.G.)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track