MUŽU JOJ PRETI ZATVOR ZBOG UBISTVA ŽENE, A ONA SE ŠEPURI OKOLO: Najomraženija žena uhvaćena U LAŽI, a sad je NA STUBU SRAMA (FOTO)
Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NIKO JE NE VOLI U HOLIVUDU

MUŽU JOJ PRETI ZATVOR ZBOG UBISTVA ŽENE, A ONA SE ŠEPURI OKOLO: Najomraženija žena uhvaćena U LAŽI, a sad je NA STUBU SRAMA (FOTO)

Pop kultura -

Iako je od kobnog dana kad je Alek Boldvin upucao snimateljku Halinu Hačins na snimanju filma "Rust" prošlo već više od dve godine, njegova porodica ovu tragediju ne može da ostavi iza sebe.

Velika porota u Novom Meksiku podigla je optužnicu protiv Aleka Boldvina za ubistvo iz nehata, iako on od samog početka negira da je povukao obarač.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Pređašnje optužbe bile su odbačene prošle godine na sudu u Novom Meksiku, a specijalni tužioci su ove nedelje izneli slučaj pred veliku porotu u Santa Feu, i to nekoliko meseci nakon što su primili novu analizu korištenog pištolja. Boldvin se sada tereti za ubistvo iz nehata na temelju neoprezne upotrebe vatrenog oružja i nepoštovanja bezbednosti drugih.

"Iako Alek Boldvin opet poriče da je povukao okidač, s obzirom na testove, nalaze i zapažanja o kojima se ovde izveštava, okidač je morao da bude povučen ili pritisnut dovoljno da oslobodi potpuno napet ili uvučen čekić dokaznog revolvera", stoji u izveštaju o oružju.

Hilarija Boldvin
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako glumac bude proglašen krivim, mogao bi da provede 18 meseci u zatvoru. Da mu sve ovo teško pada vidljivo je i na Alekovom izgledu pa na fotografijama vidimo da glumac sve više propada, a radost mu nije donelo ni rođenje sedmog zajedničkog deteta sa suprugom Hilarijom.

Hilarija, koja je i od ranije smatrana jednom od najomraženijih žena u Holivudu, ponovo se našla pod lupom javnosti nakon tragedije na snimanju filma "Rust", a ni ovaj put je nisu štedeli u komentarima. Naime, dok je Alek davao izjave za medije nakon pucnjave, ona se stalno ubacivala u razgovor i prekidala ga, zbog čega ju je javnost prozvala "očajnicom željnom pažnje".

Hilarija Boldvin
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije joj pomoglo što je sve vreme u javnost izlazila tip-top sređena i što se ponašala kao da se ništa nije dogodilo, a slično se ponovilo i nakon što je objavljena vest da je Alek optužen za ubistvo iz nehata.

Iako je u prvom izlasku snimljena u, za nju, prilično neuglednom izdaju: sivoj trenerci i u kućnim papučama, samo dan kasnije "uhvaćena" je u izlasku na kafu, a tom prilikom je nosila sjajne ljubičaste helanke, bež duksericu, čizme i crnu dugu jaknu, a oči je sakrila iza sunčanih naočara. Delovala je prilično opušteno i nije se obazirala na fotografe.

Hilarija Boldvin
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Hilarija se svetskoj javnosti zamerila bizarnom laži. Naime, Hilarija se pretvarala da je poreklom iz Španije, što se pokazalo kao neistina.

"Zadivljujuće je kako se Hilariji Boldvin svih ovih godina pretvara da je iz Španije. Ne razumem zašto laže da je živela tamo i da je poreklom odande", napisala je jedna žena na Tviteru krajem 2020, što je pokrenulo lavinu komentara i članaka na ovu temu.

Društvene mreže su ubrzo nakon toga preplavili snimci u kojima gospođa Boldvin priča o tome kako je rođena u Španiji i govori uz jak naglasak, a u jednoj emisiji iscenirala je da je zaboravila kako se na engleskom kaže "krastavac". Nakon pritiska koji joj je nametnut od strane pratilaca koji su je optužili da je lažljivica i dodelili titulu za najbesmisleniju laž koju su čuli, Hilarija je priznala da je lagala.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track