FATALNA LOREN JE PRE BEZOSA LJUBILA OVU POZNATU FACU: Sa čuvenim sportistom dobila sina, a sada uživa u vezi sa milijarderom
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

evo ko je on

FATALNA LOREN JE PRE BEZOSA LJUBILA OVU POZNATU FACU: Sa čuvenim sportistom dobila sina, a sada uživa u vezi sa milijarderom

Pop kultura -

Loren Sančez je javnosti poznata kao verenica milijardera Džefa Bezosa, ali mnogi ne znaju da je nekada volela slavnog Amerikanca Tonija Gonzalesa.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko je Toni Gonzalez?

On je sportski komentator i bivši igrač američkog fudbala. Rođen je 27. februara 1976. godine i ima 47 godina. On i Loren su se zaljubili pre više od 20 godina, a 2001. dobili su sina Niku. Međutim, njihova veza nije potrajala i raskinuli su ubrzo nakon rođenja sina.

Posle raskida ostali su u odličnim odnosima, a prošle godine mu je posvetila objavu povodom njegovog rođendana.

- Srećan rođendan Toni. Niko je tako srećan što ima tatu kao što si ti, a mi smo tako srećni što te imamo zauvek u našim životima - napisala je ona u opisu fotografije njega i njihovog sina.

Loren Sančez
foto: Printscreen

Toni Gonzales je u braku sa suprugom Oktobar od 2007. godine, a par ima troje dece - dve ćerke i sina. A da su on i fatalna Loren posle raskida ostali u dobrim odnosima pokazuje da se ponekad svi zajedno druže – Loren, njen bivši dečko Toni, njen verenik Džef Bezos i Tonijeva supruga Oktobar.

Prethodno su ih kamere snimile nakon što su napustili restoran u kojem su ručali. Loren je jednom priznala da je Gonzales jedan od njenih najboljih prijatelja, kao i njegova supruga.

(Kurir.rs/Story.hr/A.G.)

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track