ZBOG IZGLEDA JE TRPELA UŽASNE KOMENTARE, A NJEN MUŽ JE SVIMA ODRŽAO LEKCIJU: Slavni glumac je primer kako se žena voli
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

ZAJEDNO SU 23 GODINE

ZBOG IZGLEDA JE TRPELA UŽASNE KOMENTARE, A NJEN MUŽ JE SVIMA ODRŽAO LEKCIJU: Slavni glumac je primer kako se žena voli

Pop kultura -

Glumac Pirs Brosnan često je tema medija zbog količine ljubavi i poštovanja koje pruža svojoj supruzi Kili Šej Smit, a naročito ima zaštitnički stav kad se radi o njenom izgledu.

Kili je s godinama nabacila višak kilograma, zbog čega je doživela brojne ružne komentare, a glumac je svaki put stao u njenu odbranu i pokazao da ljubav nema granice.

Pirs Brosnan
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No svi se sećaju da je kao mlada žena i devojka Kili bila i te kako zgodna i lepa. A tih vremena sad se prisetila i sama. Kili je povodom sinovljevog rođendana podelila nekoliko porodičnih fotografija, a posebnu pažnju ukrala je ona na kojoj je sin Dilan grli oko vrata dok je imao samo nekoliko godina.

''Srećan 27. rođendan najljubaznijem, najnežnijem, najčudesnijem čoveku. Tako sam ponosna što sam tvoja mama. Hvala ti što si me poveo na ovo fenomenalno putovanje zvano majčinstvo. Volim te do meseca i nazad… svim srcem'', napisala je u opisu.

Sinu je rođendan čestitao i Pirs, a napravio je kolaž od brojnih porodičnih fotografija, uz koji mu je poželeo sve najlepše.

Podsetimo, Kili i Pirs u braku su 23 godine, a njihova ljubav tokom godina nije nimalo izbledela. Pirs i Kili upoznali su se 1994. godine, pre njegove uloge kultnog Džejmsa Bonda, a venčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljki. Njihova ljubavna priča jedna je od najlepših u Holivudu, a glumac zadivljuje žene širom sveta svojim kavaljerskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila, te ih paparaci često uhvate kako ne mogu da se suzdrže od strasti i ljube se u javnosti.

U svojim tridesetim bili su jedan od najzgodnijih parova na svetu, a da su se venčali iz ljubavi, dokazuju danas.

''Obožavam svaku oblinu njenog tela i ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše dece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Jako sam ponosan na nju i uvek nastojim da budem dostojan njene ljubavi", izjavio je jednom Pirs i ućutkao sve zle jezike.

Pirs Brosnan
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zajedno imaju petoro dece, od kojih je najstarijeg, Šona Pirsa, dobio u braku s pokojnom suprugom Kasandrom Haris, s Kili ima Dilana i Paris, a Kili s drugim muškarcem ima Šarlot i Kristofera.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

02:14

Transformacija Nikole Rokvića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track