EVO KAKO JE PRINC HARI PROZVAO TRAVOLTU ZBOG KULTNOG PLESA SA DAJANOM: Njegove reči sada ODJEKUJU, spomenuo i OCA ČARLSA (FOTO)
Foto: Profimedia

mreže se usijale

EVO KAKO JE PRINC HARI PROZVAO TRAVOLTU ZBOG KULTNOG PLESA SA DAJANOM: Njegove reči sada ODJEKUJU, spomenuo i OCA ČARLSA (FOTO)

Pop kultura -

Princ Hari prisustovao je u petak dodeli "Living Legends of Aviation Award" na Beverli Hilsu, gde je domaćin događaja bio slavni glumac Džon Travolta. Ceremonija je organizovana 21. put, a sin Dajane i Čarlsa nagrađen je zbog svog rada u vazduhoplovstvu za vreme dok je služio u britanskoj vojsci. Bilo je to prvo pojavljivanje Harija u javnosti nakon što je Kejt Midlton bila podvrgnuta operaciji abdomena u londnskoj bolnici, i nakon što je najavljeno da će kralj imati operaciju ove nedelje, zbog benignog uvećanja prostate.

princ Hari
foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari se te večeri prisetio čuvenog plesa svoje majke Dajane i Džona Travolte 1985. u Beloj kući. Poručio je da je imao godinu dana kada se to desilo. Podsećanjem na kultni momenat odao je počast svojoj mami što inače često čini.

"Ali pogledajte nas sada, sjajno je. Dakle, ako nećemo plesati zajedno, letećemo zajedno", poručio je Hari Travolti pa istakao da glumac sigurno taj momenat prepričava kako bi se ponosio time u društvu.

Džon Travolta, princeza Dajana, Ledi Di
foto: Profimedia

Kasnije se princ prisetio kada je prvi put leteo avion. "Mislim da sam imao možda sedam ili osam godina, bilo je to u Veseksu, u vožnji helikopterom, uskočio sam u njega tako uzbuđen, a onda je moj otac uskočio iza komandi i bio sam prestravljen".

Dolazak prina Harija bilo je pod znakom pitanja zbog krize na dvoru, Megan Markl se nije pojavila jer su se njihova deca Arči i Lilibet razbolela.

princ Hari
foto: KarlLarsenPRphotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari i Megan Markl poslali su ovakve poruke Kejt Midlton i kralju Čarlsu zbog zdravstvenih problema sa kojima se suočavaju.

Kejt će boraviti u bolnici najduže 14 dana, nalazi se na klinici od prošlog utorka, njen oporavak trajaće dva do tri meseca, Čarls će biti operisan ove nedelje, oporavljaće se daleko kraće.

Kejt Midlton
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica Kamila prisustvovala je danas obeležavanju 50 godina rada Swindon Domestic Abuse Support Service, poručila je da se nada da će se stopa porodičnog nasilja smanjiti, piše Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:47

KOD MENE JE PEVANJE NA PRVOM MESTU PA PLES, A KOD NJE OBRNUTO! Sara Reljić krivo što je porede sa FATALNOM kolegicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track