ZBOG MAJKE ČESTO NIJE IŠLA U ŠKOLU: Ćerka Snežane Savić izrasla je u pravu lepoticu, PROMENILA PROFESIJU, a evo čime se sada bavi
Foto: Printscreen YT

vratila se novinarstvu

ZBOG MAJKE ČESTO NIJE IŠLA U ŠKOLU: Ćerka Snežane Savić izrasla je u pravu lepoticu, PROMENILA PROFESIJU, a evo čime se sada bavi

Pop kultura -

Snežana Savić je jedna od najlepših jugoslovenskih glumica i oduvek je važila za veliku damu, a njena ćerka Anita Lazić nasledila je sve najbolje od svoje mame.

Glumica je Anitu dobila iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem koji je sada oženjen 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara. Anitu Lazić smo imali prilike da gledamo u serijama "Seljaci" i "Zvezdara".

Anita Lazić
foto: Printscreen

Anita je prava mamina slika i prilika. Rođena je 1980. godine, diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, a domaćoj publici je dobro poznata iz serija "Zvezdara", "Seljaci", "Sve za ljude". Oprobala se i kao voditeljka.

Nakon glume, Anita se vratila novinarstvu i sada je urednik jednog magazina.

Anita Lazić
foto: Marina Lopičić

S majkom ima idiličan odnos koji je jednom je bio doveden u pitanje, kada je Anita bila tinejdžerka, a Snežana na samom vrhuncu karijere i popularnosti - "Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu", istakla je Anita u jednom gostovanju.

(Kurir.rs/MONDO/T.B.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track