LUPILI SU ŠAMAR ENGLESKOM DVORU Britanci RAZJARENI zbog novog ŠOK POTEZA odbeglog princa i njegove supruge! Dodali samo SO NA RANU
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NEOČEKIVANO

LUPILI SU ŠAMAR ENGLESKOM DVORU Britanci RAZJARENI zbog novog ŠOK POTEZA odbeglog princa i njegove supruge! Dodali samo SO NA RANU

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari napravili su pravu pometnju kada su se sinoć neočekivano pojavili na premijeri filma. Britanski stručnjaci njihov sam dolazak ocenjuju kao veoma sporan, kao i činjenicu koju su zemlju posetili. Vojvotkinja od Saseksa sjajno je izgledala u raskošnoj suknji, a evo šta je najviše sporno u celoj priči pa je zasenilo i njen stil.

Megan Markl i princ Hari otišli su u Kingston na Jamajci na premijeri novog filma o Bobu Marliju "One Love". Njihova poseta ovoj zemlji ne dopada se britanskoj javnosti jer Jamajka ne odustaje od planova za prekid veza sa britanskom monarhijom referendumom koji će se održati kasnije ove godine.

princ hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ogasio se nakon vesti o ovom događaju autor kontroverzne knjige "Enbdgame" Omid Skobi koji je rekao da su osmesi na Megan i Hariju na susretu sa premijerom Jamajke Endrjuom Holnesom ostavljaju sasvim drugačiji utisak od susreta Kejt i Vilijama sa ovim političarem, u martu 2022. godine.

Svoj stav izneo je i stručnjak za britanski dvor Fil Dampijer: "U normalnim okolnostima ne bi bilo ništa loše da odu na premijeru filma. Ali u vreme kada njegov otac ide pod nož, a Jamajka diže buku oko odbacivanja monarhije, ovo je prilično bezosećajno".

kralj Čarls
foto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Hari nedavno je prisustvovao dodeli nagrada na Beverli Hilsu, i evo šta je rekao o kralju Čarlsu.

Dampijer je dodao: "Kraljevska porodica je naravno uvek govorila da je na svakoj zemlji pojedinačno da odluči hoće li postati republike. Ali uvek sam mislio da je jako tužno što se Barbados rešio kraljice pred kraj njenog života bez referenduma. Jamajka će imati referendum, ali je gotovo sigurno da će na kraju krenuti svojim putem".

princ hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Očigledno je da se osećaju kao kod kuće, ali šalju poruku da podržavaju tu zemlju, a nisu našli vremena da javno pokažu podršku Kejt i kralju. Možda su to učinili privatno (insajderi za Daily mail tvrde da su poslali poruke podrške), ali sigurno se ne trude da kažu da žele pomirenje, a ovo pojavljivanje još jednom naglašava drugačiji svet u kojem sada žive".

Kejt Midlton nalazi se u londonskoj bolnici gde je prošle nedelje podvrgnuta operaciji abdomena.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Megan se prvi put udala na Jamajci

Megan i Hari imaju posebne veze sa Jamajkom, 2017. boravili su tamo zbog venčanja njegovog prijatelja, a ona se 2011. upravo u ovoj zemlji udala za prvog supruga Trevora Engelsona.

Megan Markl, Trevor Engelson
foto: Profimedia

Stigli su sinoć nasmejani u Carib Theatre u Kingstonu. Pozdravljali su se sa glumcima i sa Brajanom Robinsom, predsednikom i izvršnim direktorom Paramount Pictures i Nickelodeon i njegovom suprugom Trejsi Džejms. Hari je viđen kako se grli sa Zigijem Marlijem, muzičarom i sinom Bona i Rite Marli, on je i producirao pomenuti film u kojem učestvuju i umetnici iz Britanije, piše Daily mail. Bob Marli umro je 1981. od kancera. Imao je 36 godina.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:24

OVDE SE KRIO KRALJ, ALI I TITO, TU SU DRŽALI DRAŽU PRED STRELJANJE! Ovo je TAJNA Belog dvora, Kurir vas vodi gde je malo ko ušao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track