SVI SE PITAJU DA LI JE UPLOVIO U MIRNU LUKU POSLE PAKLENOG RAZVODA: Snaja ga 1 detaljem ODALA, pa povukla NEOČEKIVAN POTEZ (FOTO)
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

EKSPERSNO OBRISALA FOTKU

SVI SE PITAJU DA LI JE UPLOVIO U MIRNU LUKU POSLE PAKLENOG RAZVODA: Snaja ga 1 detaljem ODALA, pa povukla NEOČEKIVAN POTEZ (FOTO)

Pop kultura -

Indijska glumica i pevačica Prijanka Čopra postavila je, a potom ubrzo i obrisala fotografiju s duplog dejta sa svojim zetom Džoom Džonasom i njegovom novom ljubavi Stormi Bri.

Na fotografiji su se mogle videti četiri ruke koje nazdravljaju šampanjcem. Jedna ruka na slici imala je istu tetovažu kakvu ima model Stormi što je bilo dovoljno da uveri obožavatelje da su Čopra i njen suprug Nik Džonas s novopečenim parom.

„To što je Prijanka lagano otkrila Džoa i Stormi svojom Instagram pričom i izbrisala jako je smešno”, napisao je jedan korisnik na X-u.

Nik Džonas, Prijanka Čopra
foto: Profimedia

„Mislim, najgore čuvana tajna ikad, trebali bi to pustiti, ali smešno je gledati kako se svi pokušavaju sakriti.”

„Pa svi znamo. Postavite zajedničku fotografiju više!”, dodao je drugi.

Džo (34) i Bri (33) zajedno su stigli na aerodrom u Kabo San Lukasu u Meksiku ranije ovog meseca i time podgrejali tračeve da su zajedno.

Džo Džonas
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sledećeg dana viđeni su na večeri u Casa Tua u Aspenu u Koloradu. Ubrzo nakon izvor je otkrio za US Weekly kako muzičar uživa da provodi vreme s manekenkom.

„Njegov glavni prioritet i fokus uvek će biti njegova deca, ali u isto vreme on se izlaže i spreman je za ono što dolazi”, otkrio je izvor.

Džo Džonas
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je potvrdio da se nalaze na istoj lokaciji jer su oboje na društvenim mrežama objavili fotografije pogleda na planine prekrivene snegom.

Podsećamo, Džo Džonas podneo je zahtev za razvod braka pre četiri meseca od Sofi Tarner s kojom je bio četiri godine u braku. Od tada Džoa počinju romantično da povezuju sa Stormi. Sofi i Džo potvrdili su u septembru svoj prekid.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Profimedia

„Nakon četiri predivne godine braka, zajedno smo odlučili da mu je došao kraj”, napisali su na Instagramu.

„Puno je spekulacija zašto, ali ovo je zaista zajednička odluka i iskreno se nadamo da svi mogu poštovati naše želje za privatnošću nas i naše dece.”

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Profimedia

Ovaj mirni razlaz zahuktao se kada je Sofi (27), zvezda „Igre prestola” tužila bivšeg supruga da vrati njihove dve ćerke Vilu (3) i Delfinu (1) u njenu domovinu Englesku. U oktobru su postigli dogovor o privremenom starateljstvu kako bi deca provodila vreme u SAD-u i Engleskoj.

Sofi Tarner
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U međuvremenu, saznalo se da je Tarner novu ljubav pronašla s britanskim aristokratom Peregrinom Perijem Džonom Dikinsonom Pirsonom. Par je svoju vezu potvrdio strastvenim poljupcem u Parizu.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/T.B.)

Bonus video:

26:13

Ne propustite svađe barovaca, jedna nova ljubav na pomolu! (E34 1.DEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track