OPERACIJA KEJT MIDLTON ČUVALA SE U STROGOJ TAJNOSTI I ZA ČLANOVE PALATE: Princeza je INSISTIRALA na tome, a ovo je glavni razlog
Foto: AP Phil Noble, Lucy North / PA Images / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

htela da poštedi decu

OPERACIJA KEJT MIDLTON ČUVALA SE U STROGOJ TAJNOSTI I ZA ČLANOVE PALATE: Princeza je INSISTIRALA na tome, a ovo je glavni razlog

Pop kultura -

Kejt Midlton imala je prošle nedelje operaciju abdomena u privatnoj londonskoj bolnici, ali je to bila tajna i za određene članove Kensingtonske palate, trvde stručnjaci za britanski dvor za Fox News Digital. Šta je bio razlog tolike misterioznosti pored očigledne želje da javnost ne sazna za to sve to trenutka kada je saopštenje postalo neizbežno?

"Samo nekoliko dana pre objave razgovarala sam sa izvorima bliskim porodici i nisu dali bilo kakve naznake da se išta sprema", rekla je Šeron Felton Spens za Fox News Digital nakon izveštaja u kojem se navodi da je operacija Kejt Midlton bila iznenađenje za bliske osobe. kraljevskoj porodici.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Napomenula je da veruje saopštenju pa je dodala da princeza "bitna za zdravlje i dobrobit monarhije. "Ona je majka budućeg kralja. Ona je partnerka budućeg kralja. Ketrin je stabilnost, normalnost i toplina porodice za sledeće dve generacije. Ona je takođe neprocenjiva za instituciju, budući da je dosledno rangirana kao jedan od najpopularnijih članova."

Kejt Midlton
foto: King Charles, Queen Camilla, Prince William of Wales, Catherine Princess of Wales

Autor knjige "The King: The Life of Charles III" Kristofer Anderson sugerisao je da glavni razlog zašto je princeza od Velsa prećutala svoju predstojeću operaciju jeste njeno troje dece.

"Kejt za početak veoma drži do svoje privatnosti, ali svakako je najviše zabrinuta kako će sve to uticati na njenu decu. Ona očigledno ne želi da se deca brinu niti da se plaše. Kada imate godina kao Džordž (10), Šarlot (8) i Luj (5), zastrašujuće je videti roditelja kako ide u bolnicu. To je jedan od glavnih razloga, ako ne i glavni razlog zašto je Kejt nastojala da umanji značaj operacije.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Džordž
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nažalost, iznenadna objava i misterija koji obavija princezino stanje samo su raspirili vatru nagađanja i tračeva. Verovatno bi bilo bolje da je palata jednostavno opisala prirodu operacije i da se na tome završilo. Sve dok to ne učine, glasine će kružiti. Uporedite ovo sa operacijom prostate koja čeka kralja. Da je Čarls otišao u bolnicu na'planiranu operaciju bez daljeg objašnjenja, možete da budete sigurni da bi nastala pometnja".

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

14:36

AKO LEKARI ILI SESTRE NISU TAJ DAN RASPOLOŽENI, BOLJE DA NE DOĐU NA POSAO! Stojanović: Porodilje su osetljiva kategorija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track