"PO JEDNOM PITANJU STVARNO NEMAJU MILOSTI": Lična kuvarica Kardašijanovih o njihovoj ishrani, a ovi detalji će vas ZAPANJITI VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

STROGO DISCIPLINOVANE

"PO JEDNOM PITANJU STVARNO NEMAJU MILOSTI": Lična kuvarica Kardašijanovih o njihovoj ishrani, a ovi detalji će vas ZAPANJITI VIDEO

Pop kultura -

Porodica Kardašijan proslavila se u rijaliti šou "Kardašijani" , a njihova dugogodišnja lična kuvarica sada je otkrila da se porodica ponekad ne trudi da izbegava nezdravu hranu poput testenine i sira na žaru, a naglasila je i kako to sebi mogu dopustiti jer imaju strogi plan vežbanja.

"Što se tiče njihove ishrane, stvarno su disciplovani", rekla je kuvarica ekskluzivno za Page Six, pa dodala: "Ako pojedu jedan celi pečeni sir, nadoknadiće to vežbanjem u teretani. Stvarno nemaju milosti po tom pitanju."

Kuvarica Kristijen, poznata kao kuvarica Kej priprema jela za porodicu Kardašijan-Džener skoro devet godina, a počela je tako što je privatno kuvala za Kris (68) te nakon toga polagano prelazila i na ostale članove porodice.

Nakon šest godina ličnog kuvanja za majku i njene ćerke, kuvarica iz Los Anđelesa je postala isključivo njihova kuvarica za privatne događaje.

Njiihova kuvarica priprema sve porodične obroke za velike praznike kao što su Dan zahvalnosti, Božić, Nova godina, Uskrs i rođendani.

"Trude se donekle zdravo hraniti, a posebno praznicima", rekla je, pa naglasila kako je najbolji način za hraniti se zdravo je da jedete hranu bez glutena."

(Kurir.rs/Net.hr/T.B.)

Bonus video:

01:51

ISHRANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track