JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA PUNI 70 GODINA I IZGLEDA BRUTALNO: Objavila sliku u kupaćem, a svima POPADALE VILICE zbog njene lepote
Foto: Profimedia

FOTO

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA PUNI 70 GODINA I IZGLEDA BRUTALNO: Objavila sliku u kupaćem, a svima POPADALE VILICE zbog njene lepote

Pop kultura -

Bivša manekenka Kristi Brinkli bliži se jubilarnom 70. rođendanu (2. februara), a mladolikim izgledom ne prestaje da privlači pažnju i izaziva divljenje.

Nekadašnja zvezda modnih pista i dalje je veoma aktivna i mladog je duha, što je očigledno i iz njenih objava na društvenim mrežama.

Bila je jedna od najlepših modela, krasila je čak tri naslovnice "Sports Illustrated Swimsuit Issues" uzastopno, a na pragu osme decenije takođe izgleda očaravajuće, a tome svedoči njena najnovija fotografija u kupaćem kostimu.

Jednom prilikom je otkrila da je tajna njenog neverovatnog izgleda dobar san, pravilna ishrana, hidratacija, zaštita i kvalitetna nega kože.

- Želim da prihvatim određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Ponekad ljudi kada ostare i preteraju, mogu da izgledaju kao voštane figure i, ne znam koju reč da upotrebim, očuvano ili tako nešto. Želim da mi se malo života vidi na licu - izjavila je Keisti za "People".

(Kurir.rs/B92/A.G.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track