ŽENE SE OTIMALE OKO NJEGA, 2 PUTA SE ŽENIO, A ONDA GA JE ZAVEO 46 GODINA MLAĐI ČOVEK Zovu ih "pradeda i unuk", a ljubav samo PRŠTI
Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE DOTIČU IH NEGATIVNI KOMENTARI

ŽENE SE OTIMALE OKO NJEGA, 2 PUTA SE ŽENIO, A ONDA GA JE ZAVEO 46 GODINA MLAĐI ČOVEK Zovu ih "pradeda i unuk", a ljubav samo PRŠTI

Pop kultura -

Kelvin Klajn je u nedelju primećen sa dečkom Kevinom Bejkerom u Los Anđelesu. 81-godišnji dizajner i njegov dečko maneken (35) nosili su crne majice dugih rukava kada su napuštali Gold's Gim. Između njih ima 46 godina razlike, ali uprkos tome, vrlo rado provode vreme zajedno.

Čuveni dizajner je obukao crnu trenerku i vezao je duksericu oko struka. Njegova kratka seda kosa je gelom stilizovana i uredno ošišana iznad ušiju, a lice mu je bilo glatko obrijano. Kelvin Klajn je nosio par crnih naočara za sunce kvadratnog oblika i nosio je flaširano piće dok je hodao u paru crno-belih patika.

Sa druge strane, Kevin je bio obučen u braon trenerku i dodao je klasične crno-bele starke. U jednoj ruci je nosio crni jastuk za vežbanje, kao i flaširano piće.

Kao što je slučaj i kod njegovog dugogodišnjeg saputnika, lice mu je takođe bilo obrijano bez dlake, a frizura je pun pogodak.

Njih dvojica se zabavljaju još od 2016. godine, kada su se prvi put zvanično pojavili zajedno u javnosti na jesenjem gala događaju u američkom baletskom pozorištu 2016. Pre toga su primećeni zajedno u martu 2016. na Mint Lukuri Conference u Mumbaju, Indija, a posle ih je javnost sve češće viđala zajedno.

Kelvin Klajn je ranije bio u braku sa suprugama Džejn Sent Klajn (1964-1974) i Keli Rektor (1986-2006).

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:17

OD NEMOG MIKIJA MAUSA DO GEJ SUPERMENA- Gosti za Kurir komentarišuFENOMEN DIZNI U KORAK SA VREMENOM: Kažu da je bio ANTIESMITA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track