KAMILA OTKRILA NAJNOVIJE DETALJE O STANJU KRALJA ČARLSA: Zbog njenih reči sada ODJEKUJE SVE! Evo da li Britanci treba da se BRINU
Foto: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

OPORAVLJA SE

KAMILA OTKRILA NAJNOVIJE DETALJE O STANJU KRALJA ČARLSA: Zbog njenih reči sada ODJEKUJE SVE! Evo da li Britanci treba da se BRINU

Pop kultura -

Britanski kralj Čarls je imao prošlog petka operaciju zbog benignog uvećanja prostate. Operisan je u privatnoj londonskoj bolnici, gde se i Kejt Midlton podvrgla 16. januara operaciji abdomena. Istog dana napustili su kliniku, monarh se pojavio ispred ove zdravstvene ustanove sa suprugom Kamilom koja je danas prokomentarisala njegovo zdravstveno stanje.

Britanska kraljica Kamila otvorila je danas novi centar "Maggie's cancer support centre" u Royal Free bolnici u severozapadnom Londonu. Razgovarala je sa donatorima među kojima je i Džerald Ronson koji ju je pitao:

"Kako je šef?".

"Oporavlja se, daje sve od sebe", odgovorila je.

Dori Dana-Heri koja je vodila akciju prikupljanja sredstava za novi centar, rekla je da je "tako srećna" što je kralj Čarls dobro. Kamila je klimnula glavom i poručila: "Hvala Bogu".

kralj Čarls
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Majkl Pekenhejm je dodao: "Sve najbolje želje kralju za najbolji oporavak". "Hvala vam mnogo, to je veoma ljubazno. Ja ću to proslediti".

Kamila je danas zabeležila 17. posetu zdravstvenom centru, čija je predsednica od 2008. Prvi put je sada otišla u posetu kao kraljica.

Očekuje se da će se kralj Čarls vratiti dužnostima mesec dana nakon operacije. The Sun je pisao da je Kamila savetovala supruga da uspori sa obavezama kao i da je naglasila da monarh radoholičar jedva čeka da se vrati poslu. On će se tokom pauze baviti određenom papirologijom.

Kralj Čarls
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dobio je veliku podršku, ali ga ni kritike nisu mimoišle pa se na mrežama komentarisalo da je kralj lenj jer će toliko dugo odmarati.

Oporavak Kejt Midlton trajaće dva do tri meseca, princeza je u svom domu u Vindzoru, obavljaće odeđene poslove ali će se javnim angažmanima vratiti tek posle Uskrsa. Detalji o njenoj operaciji drže se u tajnosti.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track