EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA NAKON ŠTO SE KEJT VRATILA KUĆI Izvori otkrili NAJSVEŽIJE informacije o princezinom oporavku
Foto: EPA/Tolga Akmen

otkrili sve

EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA NAKON ŠTO SE KEJT VRATILA KUĆI Izvori otkrili NAJSVEŽIJE informacije o princezinom oporavku

Pop kultura -

Kejt Midlton nalazi se u porodičnom domu u Vindzoru gde teče njen oporavak posle operacije abdomena (hiruška procedura sprovedena je 16. januara u londonskoj privatnoj bolnici). Insajderi sada otkivaju detalje iza kulisa, iza zatvorenih vrata. Celokupna priča obavijena je u velikoj meri misterijom što mnoge zabrinjava. Ima detalja koji deluju ohrabrujuće.

Princeza od Velsa Kejt Midlton provela je 14 dana u bolnici pre nego što je u ponedeljak 29. januara otišla kući. Vest o njenoj operaciji desila se iznenada, i objavljena je dan nakon hiruškog zahvata. Bilo je dosta polemike šta je uzrok zdravstvenog problema, isticano je da ne radi o raku, ali su brojni stručnjaci naglašavali da je reč o nečemu ozbiljnijem. Na taj zaključak navodio je i podatak da će oporavak trajati dva do tri meseca.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Insajder iz palate rekao je za Daily Express UK da je princeza od Velsa počela da obavlja neke poslovne obaveze, iz kreveta kako zahteva njeno zdravstveno stanje, dok se priprema da se vrati javnim dužnostima oko Uskrsa.

Izvor je dodao da Midlton već "planira angažmane i razgovara sa svojim timom" kako bi se pripremila za svoj povratak, prenosi Page six. Iz Kensingtonske palate poručili su da se Kejt neće pojaviti u javnosti sve dok se potpuno ne oporavi. Princeza izgleda lagano priprema teren, a i želi da poruči da nije zaboravila na svoje dužnosti.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Više lekara objasnilo je da je veoma važno da se ispoštuju pravila oporavka i da se ne žuri sa povratkom. Kejt Midlton za sada želi da se podaci o njenoj porodici drže u tajnosti. Zahvalila se zajedno sa princom Vilijamom na svim dobrim željama. Oporavak se odvija kako treba, prema zvaničnom saopštenju.

Princeza od Velsa odlučila je da javnost sazna za njen zdravstveni problem dan nakon operacije kako bi decu što više zaštitila, iz istog razloga Šarlot, Džordž i Luj nisu je posećivali u bolnici gde je svakodnevno odlazio Vilijam koji će joj uz dadilju, njene roditelje, sestru i brata biti velika podrška.

princ Vilijam, Kejt midlton
foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, i kralj Čarls je operisan u bolnici u Londonu gde je boravila Kejt, napustio je bolnicu u ponedeljak 29. januara, tri dana nakon procedure koja je urađena zbog benignog povećanja prostate. Vratiće se službenim dužnostima za mesec dana, dobro se oseća nakon operacije.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:20

OVO NIJE PRVI PUT DA IGRAMO SA IGRAČEM MANJE, EVO ŠTA SMO SVE PREŽIVELI! Stanković: Boriši želimo uspešan oporavak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track