SATIMA VODI LJUBAV SA 16 GODINA MLAĐIM, A BIVŠEG NAZIVA MATORCEM: Hajdi Klum otkrila šta je najviše "PALI" tokom intimnog odnosa
Foto: Instagram/heidiklum

koriste "igračku"

SATIMA VODI LJUBAV SA 16 GODINA MLAĐIM, A BIVŠEG NAZIVA MATORCEM: Hajdi Klum otkrila šta je najviše "PALI" tokom intimnog odnosa

Pop kultura -

Slavna Nemica je od 2019. u braku sa 16 godina mlađim muzičarem. Neretko u javnosti pokazuju kakva strast ih spaja, a sada je ona dodatno začinila priču otkrivši niz detalja iz njihove spavaće sobe. Intervju se nije završio na tome, pa je prokomentarisala i bivše partnere među kojima je i onaj koji je odbijao da prizna njhovu ćerku.

"Pogledajte moju prošlost. Nemam tip. Bila sam sa nekim ćelavim, jako starim, duge kose, mršavim. Njihove ličnosti su takođe bile vrlo, vrlo različite. Na kraju dana, želite nekoga sa kim se osećate prijatno. Nekoga zbog koga se osećate sjajno, ko vas primećuje i nastavlja da vas primećuje", rekla je Hajdi Klum (50) u podkastu "Call Her Daddy".

Hajdi Klum
foto: Instagram

U njenoj prošlosti izdvaja se veza sa milionerom Flavijom Brijatorijem (73) sa kojim ima ćerku Leni (19). Bivši par počeo je vezu u martu 2003. kada je ona imala 29, a on 53 godine. Rastali su se kada je ona ostala u drugom stanju. Kada se devojčica rodila, Hajdi je bila u vezi sa pevačem Silom (60) koji je prihvatio Leni za svoje dete.

Parovi, Hajdi Klum, Sil
foto: Rojters

Brijatore je dugo odbijao da prizna očinstvo, danas je u dobrim odnosima sa ćerkom.

Hajdi Klum je zatim u emisiji pričala o "beskrajnom, vrućem, divljem" seksualnom životu sa suprugom Tomom Kaulicem, otkrila je da oni provode sate u spavaćoj sobi i rekla da je sve što mora da uradi da bi se uzbudila jeste da pogleda supruga.

Hajdi Klum
foto: Printskrin/Instagram

Na pitanje kojom ocenom od 1 do 10 bi opisala njihov seksualni život, rekla je da bi jedinica bila "pristojna" (isuviše pristojna za njih) a da bi desetka značila poprilično eksperimentisanje. Njen odgovor bio je devet. Ispričala je da ona i Kaulic koriste igračke tokom odnosa, a da je njoj omiljeni vibrator.

Hajdi Klum
foto: Frezza La Fata - Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, pa pitanje koliko je muškarac izdržljiv, jer muškarci su obično ti koji ne mogu tako dugo. Ili se radi o dosta krvi koju treba ispumpati na određeno mesto, pa imam osećaj da neki to ne mogu. Dakle, ključno je da nemaju tu prvu... reakciju kako bi moglo da traje duže. Ali mnogi muškarci to ne mogu. Moj muž može".

Uputila je i poprilično slobodan komenntar: "U životu sam jela mnogo različitih kobasica. Ali završio sam sa onim nemačkim. Nemačke kobasice, što reći!?", prenosi Daily mail.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track