MIMA KARADŽIĆ LJUBI 35 GODINA MLAĐU VATRENU CRNKU: Nazivaju ga "večitim neženjom", on kratko bio u braku, a sad voli koleginicu
Foto: Nemanja Nikolić

evo ko je ona

MIMA KARADŽIĆ LJUBI 35 GODINA MLAĐU VATRENU CRNKU: Nazivaju ga "večitim neženjom", on kratko bio u braku, a sad voli koleginicu

Pop kultura -

Poznati glumac Milutin Mima Karadžić (68) već godinu dana uživa u ljubavnoj vezi sa čak 35 godina mlađom devojkom Natašom Stanišić.

Mlada Nataša glumila je u seriji "Zakopane tajne", a sa Mimom se upoznala na snimanju kako su tada prenosili domaći mediji.

Mima Karadžić
foto: Nemanja Nikolić

Oni su se čak u javnosti i pojavljivali zajedno, a čak su jednom prilikom bili zajedno na Filmskom festivalu u Sarajevu, gde su proveli pet dana.

Nataša je, inače, i te kako aktivna na socijalnim mrežama, pa je jednom prilikom pokazala i izdanje sa crnogorskog primorja, u cvetnom kupaćem kostimu.

Inače, glumac je dobio epitet večitog neženje, a malo ko zna da je on ipak bio oženjen.

Međutim, taj brak nije dugo potrojao, a da je ostao u zajednici.

Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegovu krsnu slavu, Aranđelovdan. Slavlje je bilo organizovano u paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, a događaj su ispratile „TV novosti“.

Mima Karadžić
foto: Nemanja Nikolić

Mladoženja je na venčanju nosio teget odelo, a mlada venčanicu roze boje i mašnicu u kosi. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

07:16

BIKOVIĆ JE POD OGROMNIM STRESOM! Eksperti o SKANDALOZNIM optužbama Ukrajine da glumac podržava genocid: SADA IMA SAMO 2 OPCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track