"ĆERKA JE PRONAŠLA MOJE IGRAČKE ZA ODRASLE I IGRALA SE S DRUŠTVOM" Šok ispovest slavne manekenke "Za jednu mislila da je MIKROFON"
Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OTKRILA U PODKASTU

"ĆERKA JE PRONAŠLA MOJE IGRAČKE ZA ODRASLE I IGRALA SE S DRUŠTVOM" Šok ispovest slavne manekenke "Za jednu mislila da je MIKROFON"

Pop kultura -

U poslednjoj epizodi podkasta "Call Her Daddy", legendarna nemačka manekenka Hajdi Klum otkrila je da je njena ćerka Leni slučajno otvorila njen "seks ormar". Čim se dotakla te teme, putem FaceTimea je nazvala svoju 19-godišnju ćerku i istovremeno popričala s njom i s voditeljkom podkasta, Aleks Kuper.

- Pronašla je moj "seks ormar" - rekla je 50-godišnja manekenka i članica žirija u hit emisiji “America‘s Got Talent”.

- Jesam, kad sam bila mlađa i mislila sam da je to najbolja stvar ikada. Prolazila sam kroz to sa svojim prijateljima i imala sam puno pitanja. Upitala sam mamu šta su te stvari, mislila sam da je određeni predmet zapravo mikrofon - raspričala se Leni.

Tinejdžerka se prisetila da "nije imala pojma" za šta se svi ti predmeti koriste. Dodatno, prisetila se kako je njena popularna majka bila i te kako ljuta na nju i objasnila joj kako "ne može samo tako da kopa po njenim stvarima".

- Pokazala sam to svojim prijateljima i uveravala ih kako su ti ormarići i fioke super. Ušunjali smo se u maminu sobu i otvorila sam ladicu. Snimali smo čak i videe tih ladica - rekla je.

Kasnije u intervjuu, Klum je bila iskrena o svom velikom libidu, ističući da "voli da ima seks satima".

- Sa suprugom imam beskrajan, vruć i divlji seks - rekla je kad su je upitali da opiše svoj seksualni život u tri reči.

- Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, muškarac mora da bude puno izdržljiviji - objasnila je i dodala da su muškarci obično ti koji ne mogu da izdrže dugo.

Što se tiče ostatka zanimljive i promiskuitetne epizode podkasta "Call Her Daddy", pohvalila se zavidnim seksualnim životom i otkrila kako njen muž Tom Kaulic i ona "provode sate" u spavaćoj sobi. Vrlo otvoreno je priznala da samo treba da pogleda svog muža i odmah se "napali". Takođe, trebalo je i da oceni svoju "nestašnost" u krevetu, prema skali od 1 do 10 - gde bi 1 bilo "pristojna", a 10 "potpuna divljakuša". Hajdi je odgovorila da je ona broj 9.

Podsetimo, Hajdi je u braku s Tomom Kaulicom od 2019. godine, a time je on postao očuh četvoro njene dece - pomenute 19-godišnje Leni, 18-godišnjeg Henrija, 17-godišnjeg Džana i 14-godišnje Lou.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track