UNAKAZILA SE "HOROR" FRIZUROM NA GREMIJU: Slavnu pevačicu URNIŠU na mrežama, nije joj pomogla čak ni bezobrazna toaleta (FOTO)
Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

NIJE SE PROSLAVILA IZDANJEM

UNAKAZILA SE "HOROR" FRIZUROM NA GREMIJU: Slavnu pevačicu URNIŠU na mrežama, nije joj pomogla čak ni bezobrazna toaleta (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica i glumica Majli Sajrus glavna je tema nakon dodele Gremi nagrada, zbog neobičnog stajlinga. Porede je sa zvezdom akcionih filmova Kurtom Raselom i bivšom britanskom premijerkom Margaret Tačer!

Majli Sajrus (31) obukla je zlatnu, mrežastu haljinu brenda "Maison Margiela" i cipele "Christian Louboutin", ali svi pričaju o frizuri. Kao da je upravo izvadila viklere, isprskala "tonu" laka za kosu i izašla na crveni tepih!

Tejlor Svift
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Majli često iznenadi stajlingom, ali kada je birala haljinu koja zaista više otkriva, nego što skriva, sigurno nije ni slutila da će se više pričati o njenoj frizuri.

Majli Sajrus
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

"Šta se dešava sa Majli, jesmo li se to vratili u osamdesete", "Da li može da pomeri glavu", "Izgleda kao Kurt Rasel", samo su neki od komentara na račun pevačice.

(Kurir.rs/Mondo/T.B.)

Bonus video:

00:36

Zelenski se oglasio video porukom na dodeli Gremi nagrada: Zatražio podršku u pričanju priče o ruskoj invaziji na Ukrajinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track