DOŠLA POLUGOLA NA GREMI, A ZBOG ONOG ŠTO JE URADILA SVOM OCU CEO SVET JE OSTAO ZATEČEN: Dala svima do znanja koliko ga PREZIRE
Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

izostavila ga u govoru

DOŠLA POLUGOLA NA GREMI, A ZBOG ONOG ŠTO JE URADILA SVOM OCU CEO SVET JE OSTAO ZATEČEN: Dala svima do znanja koliko ga PREZIRE

Pop kultura -

Ko se čudi što je Majli Sajrus sinoć na 66. dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu prikazala nekoliko modnih šokova, verovatno nije upućen u njen dosadašnji stil. Muzička zvezda spada u red pevačica koje imaju najprovokativniji imidž i od kojih se na polju mode može sve očekivati. Sinoć je i provocirala, ali i otišla korak dalje pojavivši se skroz promenjena. Sajrus na svoj način prati trend retro glamuroznih frizura, a golotinja joj je i dalje verni saputnik.

Majli Sajrus je zvanično dvostruka dobitnica Gremija, njen album "Flowers" je album godine. Priznanje joj je uručila Maraja Keri.

Majli Sajrus
foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Dobitnica prestižnog priznanja Gremi zahvalila se na sceni svim ljudima koje voli, pa je uputila i sladak pozdrav televizijskim gledaocima.

"Ova nagrada je neverovatna. Ali stvarno se nadam da ništa ne menja jer je moj život juče bio lep. Neće svi na svetu dobiti Gremi nagradu, ali svi na ovom svetu su spektakularni", rekla je, pre nego što je dodala sa osmehom, "Dakle, molim vas, nemojte da mislite da je ovo važno, iako je vrlo važno, zar ne, ljudi?".

Majli Sajrus
foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Nastavila je da se zahavljuje svima koji su "trenutno bili na bini, svom timu, Krašu, Kolmbiji, majci, sestri, svojoj ljubavi, svojim hlavnim homoseksualcima uz poruku "jer pogledajte kako dobro izgledam".

"Još neko? Vaša žena, vaša verenica, svi ljudi koje volimo. Hvala vam svima", rekla je i poručila: "Mislim da nisam nikoga zaboravila. Ali možda sam zaboravila veš. Ćao!".

Majli Sajrus
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali jeste zaboravila nekog, u govoru nije pomenula svog oca Bilija Reja Sajrusa. Doduše, sigurno ga je namerno izostavila. Majli Sajrus koja je izazvala lavinu komentara zbog promene imidža, prekinula je kontakt sa ocem nakon što je on verio 30 godina mlađu devojku. Time se dodatno pogoršao odnos oca i ćerke ionako narušen nakon njegovog razvoda od njene majke Tiš koja je donela odluku o prekidu braka zbog nepomirljivih razlika.

Majli Sajrus
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Majka Majli Sajurs udala se za ovog glumca i pevačica je to podržala. Podsetimo, roditelji muzičke zvezde ili su u braku skoro 30 godina i imaju petoro dece.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

00:36

Zelenski se oglasio video porukom na dodeli Gremi nagrada: Zatražio podršku u pričanju priče o ruskoj invaziji na Ukrajinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track