MREŽE POLUDELE ZBOG SNIMKA POZNATE GLUMICE: Evo kako se ona ponaša prema fanovima kada MISLI da je kamere ne snimaju (VIDEO)
Foto: Profimedia

neobično baš

MREŽE POLUDELE ZBOG SNIMKA POZNATE GLUMICE: Evo kako se ona ponaša prema fanovima kada MISLI da je kamere ne snimaju (VIDEO)

Pop kultura -

Smatraju je najpristojnijom zvezdom, pravom dobricom među poznatim ličnostima. Da li je ta titula opravdana ili se radi o preuveličanoj oceni njene ličnosti?

En Hatavej
foto: Profimedia

Ono što je donekle bacilo sumnju na to jeste snimak sa revije kultne modne kuće, sa kojom ona sarađuje. Mnogi nisu očekivali da će se En Hatavej ovako ponašati.

Snimak je nastao na reviji brenda Valentino 2022. i ponovo je "buknuo" na mrežama. En Hatavej izašla je iz automobila i obratila se fanovima koji su čekali da se fotografišu sa njom i da dobiju njen autogram, pokazuje video.

En Hatavej im je poručila da ne može da se fotografiše sa svima, kao i da neće potpisivati slike, ali će zato ostati da pozira kako bi je svi fotografisali i imali neku vrstu uspomene.

"Da li je En Hatavej bila pristojna ili ne?", glasi pitanje u opisu snimka.

Komentari su prilično podeljeni: "Poznate osobe ne moraju da se druže sa fanovima", "Bar je to učinila ljubazno", "Vrlo ljubazno, lako je mogla da ih ignoriše", "Umišljeno i nepristojno", "Očigledno je uvežbano".

Neki su očigledno očekivali više od glumice. Nije lako nositi titulu dobrice, ljudi neretko imaju previsoka očekivanja od vas.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track