NIKO SE NIJE NADAO OVOJ POSETI: Evo ko je jutros došao da vidi kralja Čarlsa! Njegova bolest je za nju POSEBNO BOLNA, evo i zašto
Foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ćerka sare ferguson

NIKO SE NIJE NADAO OVOJ POSETI: Evo ko je jutros došao da vidi kralja Čarlsa! Njegova bolest je za nju POSEBNO BOLNA, evo i zašto

Pop kultura -

Bliski članovi porodice posetili su jutros kralja Čarlsa III nakon što je sinoć saopšteno da monarh boluje od kancera. Ćerka Sare Ferguson i princa Endrjua princeza Beatris viđena je kako jutros napušta kraljevu rezidenciju Klarns haus u Londonu. Bila je s suprugom Edoradom Mapelijem Mocijem. Uputila je šmešak reporterima. Unuka kraljice Elizabete II u poslednje vreme samo prima loše vesti. Pored njenog ujaka i njena majka bori se sa opakom bolešću.

princeza Beatris
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Vest da kralj Čarls III ima rak vodeća je u britanskim medijima i šire. Novinarske ekipe nalaze se ispred Bakingemske palate gde je sinoć određen broj građana došao da pruži podršku monarhu nakon šokantne dijaznoze.

Čarls III imao je pre desetak dana operaciju zbog benignog povećanja prostate, tokom boravka na klinici lekari su ustanovili još jedan zdravstveni problem i ispostavilo se da je reč o raku (napomenuto je da nije reč o kanceru prostate). Monarh je prošlog ponedeljka napustio bolnicu, a u nedelju je viđen ispred crkve u Sandrigemu u Vindzoru.

kralj Čarls, kraljica Kamila
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vest da Čarls III ima rak jeste drugi udarac za princezu Beatris nakon što je njenoj majci Sari Ferguson nedavno dijagnostikovan rak kože. Kralj je prošlu noć proveo kod kuće u Londonu nakon što je započeo vanbolničko lečenje, ljudi najbliži njemu kažu da on ne gubi vedar duh i optimizam.

Sara Ferguson
foto: Profimedia

Sa druge strane, Sara Ferguson bori se drugi put sa rakom, za godinu dana. Najpre je operisana zbog kancera dojke, a tokom rekonstruktivne hirurgije ukolnjen je niz mladeža od koji je jedan kancerogen. Kako je vojvotkinja od Jorka izjavila, druga dijagnoza raka je bila šok, ali ona ostaje dobre volje i pohvalila je lekare što su ustanovili problem.

0450444812, princ Endru, Sara Ferguson
foto: Profimedia

Sari Ferguson dijagnositkovan je maligni melanom, samo nekoliko meseci nakon druge rekonstruktivne operacije usled dijagnoze raka dojke.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

02:46

SRPSKI NAUČNICI U OTPADU TRAŽE LEK ZA RAK! Kora od banane i bajati mesni narezak mogli bi da postanu deo REVOLUCIONARNIH LEKOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track