"PONIŽENI SU, POSTAJE SVE GORE I GORE" Roditelji Bjanke Ćensori OČAJNI zbog onog što Kanje Vest radi njihovoj ćerki: "Odvratno je"
Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ZABRINUTI

"PONIŽENI SU, POSTAJE SVE GORE I GORE" Roditelji Bjanke Ćensori OČAJNI zbog onog što Kanje Vest radi njihovoj ćerki: "Odvratno je"

Pop kultura -

Bjanka Ćensori (29) nosila je samo prozirnu kabanicu i opet je uspela da šokira fanove svojim modnim odabirom. Natpisi na kabanici skrivali su njene intimne delove, ali ništa osim toga nije nosila.

Hodala je uz svog supruga Kanjea Vesta, s kojim je u braku nešto više od godinu dana. U tom vremenskom periodu nosila je različite, neretko golišave, modne kombinacije koje su znale da zabrinjavaju njene bliske ljude, ali i fanove. Sada je izvor za Daily Mail otkrio kako se osećaju njeni roditelji u vezi s najnovijim pojavljivanjima gole Bjanke u prozirnoj kabanici.

Bjanka Ćensori
foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Roditelji su "uznemireni" nakon što su videli fotografije. Izvor je rekao da više ne mogu ni da prepoznaju svoju ćerku.

"Njena porodica i prijatelji su poniženi jer postaje sve gore i gore. Bjanka očito ne shvata da ono što je obukla nije samo odvratno i daje loš primer, već i da potencijalno krši zakon", otkriva.

Bjanka Ćensori
foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"U međuvremenu, Kanje je prekriven s pet slojeva odeće, a kada je njegova žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio nijedan od svojih ogrtača", dodao je izvor.

Kanjeovo celo lice bilo je prekriveno crnom pripijenom maskom, nosio je nekoliko slojeva odeće: "Njeni roditelji su jako potreseni zbog toga jer je ne prepoznaju. Ona to ne bi radila da je ne kontroliše", nastavio je izvor.

Bjanka ćensori
foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"On je zarobljava jer joj daje sve veći deo vlasništva na različitim projektima koje ima, uključujući odeću", objašnjava.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track