"DAVIO ME JE I VIKAO DA ĆE ME UBITI" Još dve bivše optužile poznatog glumca za ZLOSTAVLJANJE, iznele stravične detalje
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

VEĆ ČEKA PRESUDU ZA ZLOSTAVLJANJE DRUGIH PARTNERKI

"DAVIO ME JE I VIKAO DA ĆE ME UBITI" Još dve bivše optužile poznatog glumca za ZLOSTAVLJANJE, iznele stravične detalje

Pop kultura -

Glumca Džonatana Mejdžorsa, zvezdu filmova "Creed III" i "Ant-Man 3", za fizičko i emocionalno zlostavljanje optužile su još dve žene. Kako prenosi New York Times, dve bivše devojke dale su izjave protiv 34-godišnjaka koji čeka svoju kaznu za napad i uznemiravanje druge bivše partnerke.

Ema Dankan bila je verena za Mejdžorsa u periodu od 2015. do 2019. i navodi da je jednom pronašla poruke koje je razmenjivao s drugom ženom kada ga je posetila na setu vesterna "Hostiles". Nakon što je počela da pakuje svoje stvari, tvrdi da ju je on gurnuo na kauč i počeo da je davi. Mejdžors joj je tada, prema njenim tvrdnjama, rekao "Ubiću te", pre nego što ju je bacio preko sobe i dodao: "Pobrinuću se da ne možeš da imaš decu."

Džonatan Mejdžors
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dankan tvrdi da ju je drugom prilikom Mejdžors podigao i tresnuo njome o poštansko sanduče nakon jedne svađe, što joj je uzrokovalo modrice. Godinu dana kasnije, tvrdi, bacio ju je na zemlju.

Tvrdi da je njena priča o njihovoj vezi "dobro dokumentovana", dodajući: "Stojim iza opisanih događaja."

Pre veze s njom, Mejdžors se zabavljao s Morom Huper, koja je takođe podelila svoje svedočanstvo o njegovom navodnom emocionalnom zlostavljanju. Tvrdi da ju je on kontrolisao i odbijao da joj dozvoli da "s bilo kim razgovara o njihovoj vezi, izolujući je kako ne bi imala podršku", a nakon što je rano zatrudnela, abortirala je.

Džonatan Mejdžors
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tokom svađe kada se sukobila s njim zbog navodne nevere, pretio je da će se ubiti (Dankan takođe potvrđuje da je on često pretio samoubistvom). Godinu dana nakon što su raskinuli i Mejdžors je saznao da se zabavlja s nekim koga poznaje, navodno ju je nazvao ku*vom i rekao: “Nadam se da ćeš umreti; ubij se” i “Iščupaću te iz svog srca kao što su oni iščupali našu bebu iz tebe", prenosi The Guardian.

Glumčeva advokatica Prija Čodri odbacila je sve optužbe za fizičko zlostavljanje, ali je obe veze nazvala "toksičnim", te je dodala da njen klijent preuzima odgovornost za svoju ulogu u njima. Dodala je da njen klijent "žali što je rekao stvari koje su ih povredile".

Džonatan Mejdžors
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mejdžors je takođe optužen za nedolično ponašanje na snimanju HBO-ove drame "Lovecraft Country". Njegovi saradnici iz serije tvrdili su da je Mejdžors imao loš odnos sa ženama s kojima je radio. Optuživali su ga za preteće ponašanje i pogrdne rasističke komentare, a nakon što su se tri žene žalile HBO-u, bio je prisiljen da se izvini, nazvavši sve nesporazumom.

Čodri tvrdi da mu "nikada nije rečeno da se iko bunio na njegovo ponašanje".

Džonatan Mejdžors
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U decembru 2023. Mejdžors je proglašen krivim za dve prekršajne prijave za napad i uznemiravanje bivše devojke. Njegova advokatica tvrdila je da Mejdžors "i dalje veruje u proces i raduje se potpunom čišćenju ljage sa svog imena". Tog istog dana odbacio ga je Marvel.

U televizijskom intervjuu u januaru, Mejdžors je negirao da je ikada udario ženu i rekao da planira da se žali. Ove nedelje njegova presuda je odložena nakon što je njegova advokatica podnela zahtev za odlaganje. Proces je odložen za april.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track