KIM KARDAŠIJAN SMUVALA BIVŠEG DEČKA SVOJE ROĐENE SESTRE: Isplivali razlozi zbog kojih je starleta KRILA vezu s Bekamom (FOTO)
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

STRAHUJU

KIM KARDAŠIJAN SMUVALA BIVŠEG DEČKA SVOJE ROĐENE SESTRE: Isplivali razlozi zbog kojih je starleta KRILA vezu s Bekamom (FOTO)

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i NFL zvezda Odel Bekam Džunior su navodno u vezi, a blizak izvor za Daily Mail tvrdi da par pokušava da zadrži svoju romansu u tajnosti zbog Odelovog sina i zbog straha od reakcije Kanjea Vesta.

Spekulacije o njihovoj vezi počele su da kruže u septembru 2023. godine, a sada su izvori otkrili da su njih dvoje podigli stvari na viši nivo, te da su u ozbiljnoj vezi.

Kim Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kim je u romantičnoj vezi s Odelom od prošlog leta i mislila je da će uspeti to da zadrži u tajnosti" rekao je izvor za Daily Mail.

Niko o ovome nije znao ni reč

Kim je navodno odlučila da zadrži romansu u tajnosti kako bi izbegla tračeve o tome da je Odel raskinuo s bivšom devojkom da bi bio s njom, ali i kako Kanje Vest ne bi mogao da je osudi.

Par se takođe složio da svoj odnos ne izlažu javnosti iz poštovanja prema Odelovom sinu Zajdnu i kako bi izbegli negativne reakcije javnosti.

Svoju vezu su držali u tajnosti i zbog činjenice da je Odel bivši dečko njene sestre Kloi Kardašijan.

Kloi Kardašijan, Odel Bekam
foto: TMZ / Backgrid USA / Profimedia

Kim i Odel navodno su viđeni zajedno na nekoliko događaja, uključujući i zabavu pre dodele Gremija prošle nedelje. TMZ izveštava da su na toj zabavi pokazali znakove romantike.

Kloi Kardašijan, Odel Bekam
foto: TMZ / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Kim i Kanje Vest su se razveli u novembru 2022. godine posle sedam godina braka nakon čega se Kim upustila u vezu s komičarom Pitom Dejvidsonom.

Kloi kardašijan, Odel Bekam
foto: TMZ / Backgrid USA / Profimedia

Kanje je javno izražavao nezadovoljstvo njenim izborom partnera, a to je izazvalo napetost između bivših supružnika, a njegovo izražavanje zadovoljstva nije stalo na ovome.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Na društvenim mrežama je često objavljivao i brisao poruke u kojima je kritikovao njene partnere, uključujući i pretnje komičaru Pitu Dejvidsonu.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ TMZ/ L. S)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track