NAJVEĆI SKANDAL PRINCA HARIJA I DANAS TRESE JAVNOST: Sa 20 godina uradio NEZAMISLIVU stvar, pa za sve okrivio BRATA I SNAJKU
Foto: Profimedia

FOTO

NAJVEĆI SKANDAL PRINCA HARIJA I DANAS TRESE JAVNOST: Sa 20 godina uradio NEZAMISLIVU stvar, pa za sve okrivio BRATA I SNAJKU

Pop kultura -

Princ Hari je imao 20 godina kada je britanski The Sun objavio njegovu fotografiju na naslovnoj strani u nacističkoj uniformi i sa velikim crvenim kukastim krstom. Princ Hari poznat je po brojnim skandalima kojima je osramotio kraljevsku porodicu, a još se pamti i ovaj čuveni incident 2005. godine.

Princ Hari je imao 20 godina kada je britanski list The Sun objavio njegovu fotografiju na naslovnoj strani u nacističkoj uniformi i sa velikim crvenim kukastim krstom. Princ je tu uniformu odabrao za kostimografiju, čija je tema bila "domorodci i kolonije".

- To je verovatno bila jedna od najvećih grešaka u mom životu. Bilo me je tako sramota nakon toga - rekao je u dokumentarcu "Hari i Megan".

On je u svojoj knjizi "Spare" napisao da su glavni krivci za sve njegov brat, princ Vilijam i snaja Kejt Midlton, koji su takođe bili na toj kostimografskoj zabavi. U jednom delu knjige Hari je otkrio da je bio rastrgan između nacističke i pilotske uniforme.

Princ Hari
foto: Profimedia

- Pozvao sam Vilija i Kejt i pitao ih šta misle, a oni su mi rekli da treba da nosim nacističku uniformu - napisao je on i dodao da ju je potom isprobao pred njima i da su bili oduševljeni.

Navodno je zbog njihovog entuzijazma odabrao nacističku uniformu. Inače, Vilijam je na toj zabavi nosio kostim lava domaće izrade.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

07:55

JOŠ 1991. SMO NAILAZILI NA KUKASTE KRSTOVE I SLIKE HITLERA Šljivančanin: Nacizam se posle 2. svetskog rata javio u Hrvatskoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track