NAPADALI JE JER NEMA DECE: Od raskida sa najboljim frajerom Holivuda nije se oporavila, a sada slavi 55. rođendan (VIDEO)
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

izgleda fenomenalno

NAPADALI JE JER NEMA DECE: Od raskida sa najboljim frajerom Holivuda nije se oporavila, a sada slavi 55. rođendan (VIDEO)

Pop kultura -

Dženifer Aniston pokazuje zahvalnost za sve prethodne godine dok slavi što je još godinu dana starija. Puni 55 godina i izgleda fenomenalno.

U dirljivoj objavi na Instagramu kojom se proslavlja njen 55. rođendan, zvezda "Prijatelja" je podelila video montažu iskrenih životnih trenutaka, uključujući neke njene fotografije iz detinjstva u novije snimke zvezde koja glumi Džengu sa voljenima.

- Zahvalna - napisala je Dženifer Aniston u opisu videa, pre nego što je podelila pesmu "Slojevi" Stenlija Kunica.

- Prošetao sam kroz mnoge živote, neki od njih svoje, i nisam ono što sam bio, iako postoji neki princip bića, od kojeg se borim da ne zastranim - glasi deo pesme.

- Kada pogledam iza, dok sam primoran da pogledam pre nego što uspem da skupim snagu da nastavim na svom putovanju, vidim prekretnice kako se spuštaju prema horizontu i spore vatre kako se vuku iz napuštenih kampova, nad kojima se anđeli smetli vrte na teškim krila - nastavlja pesma. Aniston je ozvučila svoj slavljenički klip popularnim audio zapisom "The Thing About Birthdays".

Aniston nema dece. U julu 2016. napisala je članak za HuffPost pod nazivom "Za zapisnik", gde je kritikovala medije zbog fokusa na njeno telo i spekulacija o potencijalnim trudnoćama.

Dženifer Aniston
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aniston je upoznala Breda Pita 1998. godine i njihova veza je bila veoma popularna. Udala se za Pita, posle dve godine zabavljanja, 29. jula 2000. na raskošnom venčanju u Malibuu. Nekoliko godina njihov brak se smatrao retkim holivudskim uspehom.

7. januara 2005. objavili su da se razvode, a okončali su razvod 2. oktobra. Tokom njihovog brakorazvodnog postupka, novinski mediji spekulisali su da je Pit bio neveran Aniston sa svojom koleginicom iz "G. i Gospođa Smit" Anđelinom Džoli, sa kojom je započeo vezu ubrzo nakon raskida.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track