"I MUŽA I HEFNERA SAM VARALA S POZNATIM BOKSEROM" Šok priznanje Plejboj zečice: "Nije bio PROSEČAN, bežala sam da se viđam s njim"
Foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

OSVOJIO JU JE

"I MUŽA I HEFNERA SAM VARALA S POZNATIM BOKSEROM" Šok priznanje Plejboj zečice: "Nije bio PROSEČAN, bežala sam da se viđam s njim"

Pop kultura -

Plejboj zečica Zoi Gregori otkrila je da je prevarila vlasnika Plejboja, Hjua Hefnera s bokserom Dejvidom Hejom, prenosi Daily Mail. Engleska manekenka živela je u Hjuovoj poznatoj vili u Los Anđelesu pre njegove smrti 2017. godine. Zoi je za svoju vezu s Dejvidom rekla da je bila savršen beg jer se osećala neispunjenom u partnerstvu s Hjuom. Objasnila je da je to zato što ih dugoročno nije videla zajedno uprkos tome što joj je on omogućio da ispuni svoje snove.

Zoi Gregori
foto: Printscreen Instagram

Zoi je takođe bila udata za britanskog di-džeja Krisa Pola dok je imala romansu s Dejvidom. Rekla je da nikada nije bila sigurna da je stvarno zaljubljena u Krisa koji je "glumio dadilju" i čuvao njenog malog sina Luisa tokom nedelje dok je ona živela u Plejbojevoj vili.

"Dejvid je bio potpuno drugačiji od njih obojice i oborio me s nogu", rekla je pa dodala da je do tada bila samo s prosečnim muškarcima. "Nikada nisam bila s nekim s mišićima i tako neverovatnom figurom", objasnila je.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Zoi je sigurna da Hju nikada nije saznao za njenu vezu s Dejvidom, osim ako je nije pratio kada je napustila vilu, a u to je takođe sigurna da nije. Nikada se o svojoj romansi nije poverila nijednoj devojci u vili niti svom suprugu Krisu. Zoi je upoznala Dejvida kada je došao da se bori na tlu Plejbojeve vile 2003. godine.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Plejboj zečica tamo se uselila 2001. godine i od tada je bila jedna od harema zečica koje su živele na imanju i delile spavaću sobu s Hjuom. "Špijunirala sam Dejvida iz svoje sobe - prozor mi je gledao dole prema njemu", rekla je.

Dejvid Hej, Sijan Ozborn
foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Zoi je na kraju napustila Plejboj vilu 2004. godine, kada je Hju prekinuo njihovu vezu jer se posvađala s Hjuovom devojkom, koja mu se nalazila na prvom mestu, Holi Medison. Sada živi u Majamiju na Floridi i radi kao stjuardesa u privatnim avionima, a Dejvid je sreću pronašao sa sadašnjom partnerkom, manekenkom Sijan Ozborn.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:31

TALENTOVANI BOKSER SE SPREMA ZA SVETSKO PRVENSTVO Veljko: Srbija mi je svetinja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track