OTKRIVENO ZAŠTO JE ČARLS HARIJU DAO SAMO POLA SATA: Princ dojurio da poseti BOLESNOG OCA, a ovo je RAZLOG ekspresnog povratka
Foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia, Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

KRALJ NIJE BAŠ DOBRO

OTKRIVENO ZAŠTO JE ČARLS HARIJU DAO SAMO POLA SATA: Princ dojurio da poseti BOLESNOG OCA, a ovo je RAZLOG ekspresnog povratka

Pop kultura -

Kralj Čarls video se sa sinom, princem Harijem, na samo 30 minuta kako bi mu nivo stresa ostao nizak, rekao je kraljevski stručnjak za The Sun.

kralj Čarls
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Robert Džobson otkrio je za britanski tabloid da se 75-godišnji monarh sastao s princem samo na 30 minuta nakon što je ovaj dojurio iz Kalifornije. Naime, svaki produženi sastanak završio bi samo zadubljivanjem u stresne teme koje bi otežale kraljev oporavak, pojasnio je.

"Ne želite da mu skoči krvni pritisak. Kralj nije baš dobro, bez obzira na vrstu raka, on je na lečenju"", rekao je Jobson.

princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dodao je i da će monarhu trebati mir da se oporavi, te da bi uskoro mogao da napusti Sandringam kako bi mogao da boraviti na mirnijem imanju.

"Najbolja stvar za njega je mir. Nakon prvog poljupca, zagrljaja, onog ‘volim te, tata i nadam se da ćeš uskoro biti bolje‘, koja bi pitanja mogla da se pokrenu? Pričaće o stvarima od kojih bi mu skočio pritisak", pojasnio je.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track