DOK SVET BRUJI O TOME DA JE KEJT U KOMI, VIDEO PRINCA VILIJAMA NAPRAVIO HAOS! Komentari ne prestaju: "Pogledajte ga, JASNO JE SVE"
Foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

VIDEO

DOK SVET BRUJI O TOME DA JE KEJT U KOMI, VIDEO PRINCA VILIJAMA NAPRAVIO HAOS! Komentari ne prestaju: "Pogledajte ga, JASNO JE SVE"

Pop kultura -

Kejt Midlton imala je 16. januara operaciju abdomena u privatnoj bolnici u Londonu gde je operisan i kralj Čarls nekoliko dana kasnije, zbog benignog povećanja prostate. Princeza od Velsa odmara se u Vinzoru, a insajderi su sada eksluzivno za People otkrili kako teče njen oporavak i kako se princ Vilijam bori sa svime, sa bolešću svoje supruge i svog oca.

Princ Vilijam vratio se prošle nedelje poslu, dok njegova supruga vodi bitku za zdravlje, a otac se bori sa rakom. Princ od Velsa vodi računa o Kejt Mildton i o njihovoj deci, dok obavlja obaveze koje mu nameće pozicija.

Kejt Midlton
foto: Chown Pettitt-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U toku su rasprave o tome šta bi, ako dođe do toga da Vilijam zastupa oca, trebalo da se uradi. Takođe u Britanskim medijima mnogo se priča i o tome da je Kejt Midlton u komi.

Princ od Velsa je prošle nedelje uručivao visoka priznanja MBE umetnicima i sportistima, a zatim je na gala večeri u Vindzoru predvodio humanitarni događaj.

- Za njega je ovo teško vreme, ali o tome se nije govorilo. Svi članovi kraljevske porodice obavljaju dužnosti, a teško im je, zar ne? - rekla je Suzan Tejlor koja je dobila nagradu zahvaljujući radu u ragbiju, sportu čiji je pokrovitelj Kejt Midlton.

Oglasila se još jedna dobitnica i bivša fudbalerka Elen Vajt: "Poslala sam najbolje želje kralju, a i Kejt, princezi od Velsa. Bio je divan. Stvarno je to cenio. Samo sam htela da pošaljem najbolje želje".

Insajder je o Vilijamu ispričao sledeće: "On se izvanredno dobro nosi s obzirom na to da mu je žena operisana i da je tek nedavno saznao za očevu bolest".

Dodao je da se oporavak Kejt Midlton i dalje dobro napreduje. Jasna naznaka toga došla je kada je krajem prošle nedelje ona otputovala u Anmer Hol u Norfolku, nedaleko od Vindzora, na polugodišnji školski odmor njihove dece.

Očekuje se će se Kejt nakon Uskrsa vratiti službenim dužnostima. Princeza će se do tada odmarati u Adelejd kotiždu u Vindzoru, a Anmer Hol je mesto mnogih srećnih uspomena, tamo su njihova deca često brovila ranije, a ona je provela većinu karantina tokom kovid pandemije.

To što boravi u Vindzoru, omogućava Vilijamu da posećuje oca koji boravi u Sandingemu u Norfolku.

Pojavio se snimak na kojem Vilijam tokom odele MBE nagrada izgleda prilično umorno. Na to skreću pažnju mnogi na Instagramu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track