OTKRIVENO ZAŠTO JE BIBER ODBIO POZIV DA NASTUPA NA SUPERBOULU: Dugogodišnji su prijatelji, ali ovo nije hteo da učini za njega
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

evo zašto

OTKRIVENO ZAŠTO JE BIBER ODBIO POZIV DA NASTUPA NA SUPERBOULU: Dugogodišnji su prijatelji, ali ovo nije hteo da učini za njega

Pop kultura -

Pre velikog sportskog događaja, Superboula, na društvenim mrežama se spekulisalo da će nastupiti Ašerov dugogodišnji prijatelj Džastin Biber. Ali, kako prenosi Page Six, Biber je odbio da nastupi na poluvremenu jer nije osećao da treba da nastupa.

Zbog toga je pevač, sa suprugom Hejli, utakmicu pratio iz udobnosti stadiona u Las Vegasu.

Džastin Biber
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Nema zla krvi između Ašera i Džastina. Džastin jednostavno nije bio za to, nije to osetio - objasnio je izvor i dodao da je Ašer dao sve od sebe da pokuša da ubedi Bibera jer je želeo da stvori trenutak koji poštovali bi njihovu zajedničku istoriju.

Kao što znamo, Ašer je imao veliku ulogu u stvaranju brenda Biber jer je pomogao mladom pevaču da stekne svetsku slavu sa samo 13 godina, a zajedno su nastupili 2010. u pesmi „Somebody to Love”.

Godine 2019. Biber je govorio o svojoj borbi sa anksioznošću i otkazao preostale datume svoje turneje „Justice“ 2022. godine. Pevaču je dijagnostikovan Remzi Hantov sindrom, koji pored bolnog osipa može da izazove i paralizu lica i gubitak sluha. Međutim, ranije ovog meseca nastupio je uživo prvi put posle više od godinu dana, na intimnoj svirci u Drake's History Clubu u Torontu uoči NHL All-Star vikenda 2024.

Ašer, Ališa Kiz
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Ašer je nastupio na poluvremenu Superboula zajedno sa Ališom Kiz i H.E.R.-om, zajedno sa Lil Džonom, Ludakrisom, Džermejnom Duprijem i Vil. Uprkos nekim lošim ocenama Ašerovog učinka, gledalo ga je nešto više od 30 miliona domaćinstava, prema podacima objavljenim dan nakon velikog sportskog događaja.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/A.G.)

Bonus video:

02:08

KRUŽI JEDNA URBANA LEGENDA... Pevač o ŠOKANTNOJ situaciji u kojoj se Rođa Raičević našao: Bila su UKLJUČENA i predsednikova deca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track