FILM POSVEĆEN DEVOJČICI UBIJENOJ U RIBNIKARU DOŽIVEO BEOGRADSKU PREMIJERU: Na crvenom tepihu nema Branke Katić, evo gde je glumica
Foto: Nemanja Nikolić

FOTO

FILM POSVEĆEN DEVOJČICI UBIJENOJ U RIBNIKARU DOŽIVEO BEOGRADSKU PREMIJERU: Na crvenom tepihu nema Branke Katić, evo gde je glumica

Pop kultura -

Film "Sunce mamino", reditelja Koste Đorđevića, danas je doživeo svoju premijeru u Beogradu.

Tom prilikom su se brojne ličnosti našle na crvenom tepihu, ali su i zauzele svoje mesto u bioskopskoj sali. Osim glavnih glumaca, Pavla Čemerikića, Pavla Mensura, Denisa Murića i Alise Radaković na ovom događaju smo mogli da vidimo i Nebojšu Ilića, Miodraga Radonjića, te Kristinu Bogunović, Zejnu i pevačicu Zeru.

1 / 28 Foto: Nemanja Nikolić

Mnogi su očekivali da će se na crvenom tepihu pojaviti i Branka Katić, koja je na ovom filmu po prvi put radila sa svojim sinom, ali je popularna glumica bila u Španiji, te nije mogla da isprati premijeru.

Novi film "Sunce mamino" je topla, melanholična, tinejdžerska i porodična crna komedija, koja govori o odrastanju, emotivnim odnosima, složenim porodičnim vezama i ljubavi kao univerzalnoj sili koja razboljeva, ali i leči, pokreće sve nas.

Reditelj je na konferenciji za medije otkrio da je film posvećen Ani Božović, koja je ubijena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

- Prijatelj sam s njenim roditeljima. Bio sam na proslavio njenog rođenja, a i glavna junakinja se isto slučajno zove Ana - poručio je Đorđević i rasplako mnoge u sali. On je dodao da će ona kroz ovo ostvarenje nastaviti da živi.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track